Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]"minął czas połączenia"

Caendil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokombinowałem i już mogę wejść do gry ale teraz w każdej rundzie lag, jest po angielsku bo zrobiłem co mruku napisał . Odświeżam bo widzę kolega okazyjnie na forum

Opublikowano

**Refresh**Kurde gram sobie normalnie w coda 4 po czym włączam sobie mw3 pierwsza runda trwa i już minął czas połączenia, wtf :\

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

refresh... minął czas połączenia, nie można połączyć z hostem, refresh............................

2 razy nawet zmieniło mi typ nat na ograniczony o.O teraz mam średni

Opublikowano

Dołączasz do kolegi do drużyny, poprzez wyszukiwarke serwerów, czy znajdź grę?

Normalnie, prawy w steam i dołącz do gry

Opublikowano

Witam. Wiem dlaczego wcześniej wyskoczył Ci błąd w grze o patchu. Też to miałem. Musisz wejść to pliku localization.txt (czy jakoś tak)i tam będzie english. Trzeba to zmienić na polish. Jeżeli działa, daj lajka ;D

Opublikowano

Dzwoniłem do UPC

facet powiedział mi żebym wpisał w DMZ swój adres lokalny czyli to co zaczyna się na 192.168.0..... i tu trzeba wpisać w ustawieniach routera. Podobno to gdzieś w ustawieniach karty sieciowej., jak mam sprawdzić swój lokalny adres ip?

Opublikowano

Uwaga, temat do zamknięcia! Miałem 2 routery podłączyłem 2 bezpośrednio z kompem skonfigurowałem porty i wolność od błędu :D Teraz czas na krucjatę przeciwko fmg9, pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...