Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Pad do ps3

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja tu z pytaniem otóż mam dwa pady ( nie orginalne takie pod pc mają analogi) i jak gram w fps to tymi analogami sie nie da celować np jak dam do góry to zamiast celownik isc do gory to np moja postać skacze ( odpowiada to za np analog w gore to jako trójkąt ) dodam że chodzic analogiem lewym da sie normalnie, i moje pytanie brzmi czy ten pad:

http://allegro.pl/pa...2073856076.html będzie dobry? będzie działało na nim celowanie ? a jak nie to jaki polecacie tani pad w którym da sie normalnie celować.

i jeszcze jedno pytanie jakbym kupil pada do ps2 adapter do ps3 albo na usb to dzialalo by celowanie ? za dobrą odpowiedź bd 5 i lubie to :> czekam

gdyby link nie dzialal to tu jest w code:

http://allegro.pl/pad-do-ps3-dual-shock-3-joypad-playstation-pc-usb-i2073856076.html

RMCF

Opublikowano

ten pad nie będzie dobry, jest to zwykły bubel który szybko wyląduje w koszu na śmieci, kupuj tylko oryginalne pady!

pada od ps2 można podłączyć bez problemu zwykłą przejściówką jakie są do kompa, miałem nie raz podłączonego ale nie polecam...

raz że nie każda gra wykrywa pada a dwa klawisze są bardzo często poprzestawiane

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Czyli tylko na orginalnych działa analog prawy ? jeżeli tak to dzieki i do zamknięcia jeśli ktoś chce się wtrącić to prosze bardzo :)

@edit

@down

Pada orginalnego mam tego drugiego potrzebuje do rozgrywek z kuzynem xP przyjeżdża raz za czas do mnie to wtedy wyciagamy drugiego pada i gramy :) więc nie musi byc wysokiej jakości

RMCF

Opublikowano

100% pewności nie mam ale z mojego doświadczenia wiem że dosyć często występują takie problemy w przypadku padów nie firmowych, jak nie masz kasy na oryginał to może poszukaj coś z Logitech'a one raczej są bardziej kompatybilne niż te buble za 20zł, choć i tak polecam zakup oryginalnego pada, lepiej trochę poczekać i uzbierać kasę(nie wiem czy pracujesz czy jeszcze trzymasz się spódnicy mamy) i mieć pewność że wszystko będzie działało i pad posłuży przez wiele lat o ile nie świga się nim po pokoju ;)

Opublikowano

Ja posiadam jeden orginalny a drugi kupiłem w empiku bezprzewodowy wibracje wszystko git ladnie sie steruje za 100zł oraz współpracuje z ps3 nizej daje ci linka

http://www.empik.com/speedlink-gamepad-bezprzewodowy-strike-fx-ps3-pc-sl-4443-mrd-01-czerwony-speed-link,p1045647546,multimedia-p

ps. lepiej wydaj kilka zł a nie bedziesz sie pierdo##ć jakimś chinskim gównem !!

Opublikowano

Tak btw

pada od ps2 można podłączyć bez problemu zwykłą przejściówką jakie są do kompa' date=' miałem nie raz podłączonego ale nie polecam...

raz że nie każda gra wykrywa pada a dwa klawisze są bardzo często poprzestawiane [/quote']

Zgadzam się, podłączyć tego pada do ps3 się da.

Do tego wszystko ładnie śmiga, wszelkie strzelaniny dobrze działają i nie ma żadnych problemów związanych z przestawionymi klawiszami więc nie wiem o co chodzi w cytowanym poście.

Nie da rady tylko za bardzo ugrać single player w gry korzystające z żyroskopów SixAxis takich jak KZ3, KZ2 natomiast multi - jak najbardziej.

Opublikowano

Tak btw

Zgadzam się, podłączyć tego pada do ps3 się da.

Do tego wszystko ładnie śmiga, wszelkie strzelaniny dobrze działają i nie ma żadnych problemów związanych z przestawionymi klawiszami więc nie wiem o co chodzi w cytowanym poście.

Nie da rady tylko za bardzo ugrać single player w gry korzystające z żyroskopów SixAxis takich jak KZ3, KZ2 natomiast multi - jak najbardziej.

ja nie pisałem o strzelaninach tylko o przykładzie który jest w takich grach jak np. UFC 2010 i Tekken5, w UFC są przestawione klawisze a Tekken5 w ogóle nie wykrywa pada, chodzi mi tylko o stwierdzenie faktu że nie z każdą grą pad może idealnie współpracować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...