Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Turniej] Zbieram ekipę do organizacji.

najsiok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zgromadzonych.

Zbieram ekipę na poszczególne stanowiska przy organizacji turnieju LoL online pod oryginalną nazwą - The League of Legends Tournament. Brak wynagrodzenia, prosta strona z domeną, która jest w przygotowaniu.

W chwili obecnej poszukuję osoby która zajmie się poradnikami do naszego niezbędnika (np. jak nagrywać mecze?). Na stronie brakuje jeszcze paru skryptów, ścisłego regulaminu (już połowę napisałem), kilka formularzy. W przyszłości mam zamiar znaleźć ludzi, którzy będą stream'ować i komentować konkretne mecze. Poza tym poszukuję jeszcze kogoś, kto będzie uzupełniać naszą stronę newsami.

Pierwsza edycja bez nagród, nagrodą by była satysfakcja z miejsca na podium. Druga edycja może już jakoś konkretniej, jacyś sponsorzy :)

Ogólnie wszystko prosto, przejrzyście, ładnie i cacy. Przepraszam za moją chaotyczną wypowiedź ale jakoś tak wyszło. Miła atmosfera gwarantowana, kontakt pod numerem gg: 20020154 lub w tym temacie.

Opublikowano

A kiedy ma sie to odbyc wszystko? :P

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

To kogo ci tam trzeba? A jakieś wynagrodzenie za pracę?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

@up

Zbieram ekipę na poszczególne stanowiska przy organizacji turnieju LoL

pod oryginalną nazwą -

The League of Legends Tournament

. Brak wynagrodzenia, prosta strona z domeną, która jest w przygotowaniu.

Wszystko z własnej woli dla dobrej zabawy, wynagrodzenie... może kiedyś :)

Potrzebuję newsmana no i... sędziów :P

Opublikowano

@top kto weźmie udział na poważnie w " turnieju bez nagrody" po co takie coś -.- turniej bez nagród może być organizowany codziennie -.- np na custom game zbiera się 6 ekip to robimy turniej... -.- no bez sensu

Może mnie wyśmiejecie, ale takie jest moje zdanie :)

Opublikowano

Ehm, człowieku nie twoja w tym głowa. Wiary będzie tyle że nawet sobie nie wyobrażasz, dam ci przykład. Jak było na mpc? Nagroda w postaci zdjęcia ostrzeżenia, nikogo to nie obchodziło tylko ludzie chcieli zagrać. Ja tu ekipy szukam i nie potrzebuję twojego zdania. Wszystko jest już zaplanowane, organizacja reklamy etc. Pozostaje strona do skończenia która linkuje każdemu kto do mnie napiszę, jeszcze formularze i porządna, łatwa do edycji rozpiska meczy.

Poszukuję zaufanego newsmana który zna się na rzeczy i nie odejdzie po tygodniu, piszcie gg: 20020154 lub pw.

@edit Zawsze mogę zorganizować nagrody w postaci serwerów teamspeak lub czegoś podobnego. Lecz myślę, że lepiej aby pierwsza edycja turnieju była bez nagród, bo nie wierzę że na pierwszą edycję znajdę sponsora, a druga edycja to chociażby RP packi dla finalistów.

Opublikowano

Mi tam pasuje turniej bez nagród . Przynajmniej jest troche zabawy i ludzie zobaczą kto jest dobry a kto nie można sie pokazać z lepszej strony i nawet taki noobek słaby może być kox .

Opublikowano

Ja prawię cały czas siedzę na kompie ;) Mam lola i wolny czas. Mogę jakąś grafikę wykonać na potrzeby. Jeżeli Cię zainteresuje to napisz do mnie. (Kontakt w Porfilu).

he?

Opublikowano

Gdy wszystko zostanie skończone będzie można się zapisać lecz całymi drużynami. Przedstawię wam jak narazie regulamin ligi, linkować nie będę gdyż strona nie skończona. Liczę na jakieś partnerstwo z mpcforum, lecz w tej sprawię będę pisał już do czerwonych.

Opublikowano

Ja chętnie mógłbym pomóc, choć nie wiem w czym. :D

I takie pytanie czy jeżeli ktoś pomagał przy organizacji, a potem będzie chciał wziąć udział w turnieju to będzie mógł?

@Edit: Ogólnie ten turniej uważam za świetny pomysł.

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

W wolnej chwili mogę wykonać ładne, czytelne poradniki :) w wolnych chwilach mogę komentować mecze (ze stramem może być gorzej, bo mam za słabego kompa podobno). Jak coś to pisz :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Fajny pomysł. Mogę być sędzią, streamerem lub kim tam chcecie :D

Btw. nagrodami mogą być jakieś odznaki na tej stronie lub refy :D

Opublikowano

Nie potrzebuję dużej ekipy, tylko 3-4 osobową. Potrzebna jeszcze jedna osoba, która zajmie się poradnikami. Kontakt gg, to wszystko.

Opublikowano

Ten kto napisał ten napisał, dzisiaj będziemy rozmawiać na ventrilo wszyscy razem co i jak. Strona w budowie, wszystko idzie sprawnie. O starcie turnieju zostaniecie poinformowani, do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...