Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry o przetrwaniu/survivalu

koller44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam poszukuje gier typu fort zombie ale troszkę lepszych ;D nie muszą być koniecznie z perspektywy 3 osoby bylo chodziło o przetrwanie najlepiej bez zombie ale też mogą być a i nie wymieniajcie gier typu left 4 dead itp powtarzam :D w grze musi chodzi o przetrwanie np:zbieranie broni,pożywienia,budowanie bazy/schronienia z góry dziękuje ;)

edit:w temacie jest błąd ,,survivalu'' nie surviwalu ;D

RMCF

Opublikowano

penumbra

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Weteran
Opublikowano

Project Zomboid - Lepszy Minecraft, naprawdę polecam ;)

Dead Rising 2

Dead Island

Land Of The Dead : Road To Fiddler's Green

Day Of The Dead

1329036830-U154499.png
Opublikowano

dzięki ale przecież napisałem nie podawajcie gier typu left 4 dead na której jest siedzenie i czekanie na kolejne fale zombie chodzi mi o coś z survivalem zbierasz broń szukasz/budujesz schronienie najlepiej gdyby ta gra była bez zombie np w lasie na pustyni w dżungli itd że aby przetrwać bronimy się przed zwierzętami i takie tam z góry dziękuje :D

RMCF

Weteran
Opublikowano

Załatw sobie Warcraft III Frozen Throne.

Ściągasz sobie mapki survivale.

Możesz budować baze, zbierasz drewno, pieniądze, chronisz się przed (zależy od mapki)

zombie, zwierzętami, potworami, ludźmi, dinozaurami.

Tutaj masz pokazane jak ktoś gra akurat w survival z dinozaurami

http://www.youtube.com/watch?v=7SvzX6qIAjg

1329036830-U154499.png
Opublikowano

MrDeska coś w inny deseń jak wcześniej wspominałem :Dale dzięki za pomoc

Ps.Fiat bravo dla MagcikWarrior.......

gdzie ty w call of duty MW 3 masz survival?? tylko nie zachowuj się jak dziecko i nie odpisuj mi że są jakieś zombie mody

RMCF

Weteran
Opublikowano

A te ?

http://www.youtube.com/watch?v=1Sey6gQjFjc

http://www.youtube.com/watch?v=U6EbMeRCpb0&feature=related

1329036830-U154499.png
Opublikowano

obczaję tę pierwszą bo to nazi zombies nie przypadło mi do gustu.a możecie polecić coś w stylo man vs wild ??mogą być nawet mody do innych gierek

RMCF

Opublikowano

MrDeska coś w inny deseń jak wcześniej wspominałem :Dale dzięki za pomoc

Ps.Fiat bravo dla MagcikWarrior.......

gdzie ty w call of duty MW 3 masz survival?? tylko nie zachowuj się jak dziecko i nie odpisuj mi że są jakieś zombie mody

W mw3 jest survival .

A co do tematu to jak ci nie pasuje gry typu l4d to tylko minecraft .

wakow9.png
Opublikowano

Killing Floor

W grze A.V.A jest tryb w którym musimy jak najdłużej przeżyć, przeciwko zombi.

Opublikowano

W mw3 jest survival .

A co do tematu to jak ci nie pasuje gry typu l4d to tylko minecraft .

z was wszystkich tylko MrDeska mnie zrozumiał chodzi mi o gry typu survival!! przeżyj bro się,zdobywaj pożywienie itd a nie masz 10 rund odeprzyj fale zombie dead space to nie survival

Ps:Kurwa mać bo inaczej się nie da mi nie chodzi o tryb survival! że stoisz w miejscu i nacierają kolejne fale zombie/ludzi/potworów/samochodów/czołgów/ryb/psów/kotów/myszy/dzieci/słoni/wampirów/wilkołaków

chodzi mi o gry które są na zasadzie 2 seriali z discovery:szkoła przetrwania i the colony misja przetrwanie najlepiej jak by było bez zombie ale z zombie też ujdą tylko muszą być typu gry fort zombie

mam nadzieje że teraz każdy mnie zrozumiał

RMCF

Opublikowano

@Up

Większość gier, które są tutaj wymienione to survivalówki. Tak się ten gatunek nazywa. A jak ty chcesz symulator survivalu to nie wiem czy coś odpowiedniego znajdziesz.

@Top

Dead Space(w 2 nie grałem) też polecam, niezły survival z nekromorfami i świetną fabułą.

Dead Island, grałem, całkiem niezła gra z niezłą fabułą i robieniem broni jak w Dead Rising.

No i Minecraft, jakieś mody do niego itd.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@Up

Większość gier, które są tutaj wymienione to survivalówki. Tak się ten gatunek nazywa. A jak ty chcesz symulator survivalu to nie wiem czy coś odpowiedniego znajdziesz.

@Top

Dead Space(w 2 nie grałem) też polecam, niezły survival z nekromorfami i świetną fabułą.

Dead Island, grałem, całkiem niezła gra z niezłą fabułą i robieniem broni jak w Dead Rising.

No i Minecraft, jakieś mody do niego itd.

z wymienionych wyżej gier tylko minecraft spełnia kryteria.i proszę nie powtarzajcie w kółko tych samych tytułów! i jeszcze raz nie interesują mnie gry która jest podzielona na 10 fal zombie 2 rundy i siedzisz i odpierasz te fale.

to musi być coś w stylu minecraft ,zombie fort,stardnet

a nie chciałem zakładać nowego tematu ;d możecie też dopisać jakieś gry sandboxowe?? tylko nie piszcie Gmoda,minectafta i stardneta najlepiej jak byście wypisali jakieś mody do stardneta dodatkowo z góry dzięki!

RMCF

Opublikowano

Survival to survival mimo twoich kryterii gry typu l4d , bo , cod5 zombie sa grami typu survival.

A to z ty chcesz gre taka sama jak film to juz nie nasza wina i nie przesadzaj jak ludzie chca pomoc bo takie gry nie istnieja.

Masz:

Stranded 2 - Bardzo stara gra ale chyba najbardzij spasuje.

Man vs Wild - Nawet taka gra wyszla al tlyko na konsole jak pokombinujesz to mozesz emulowac wii na pc i grac.

Fallout 3

Terraria

Civilization

wakow9.png
Opublikowano

Survival to survival mimo twoich kryterii gry typu l4d , bo , cod5 zombie sa grami typu survival.

A to z ty chcesz gre taka sama jak film to juz nie nasza wina i nie przesadzaj jak ludzie chca pomoc bo takie gry nie istnieja.

Masz:

Stranded 2 - Bardzo stara gra ale chyba najbardzij spasuje.

Man vs Wild - Nawet taka gra wyszla al tlyko na konsole jak pokombinujesz to mozesz emulowac wii na pc i grac.

Fallout 3

Terraria

Civilization

Ja już nie wiem ile razy pisałem jakich gier szukam i nie chodzi mi o konkretne gry z filmu a o man vs wild już wspominałem tak samo o grze stranded prosiłem teraz tylko o mody .dzięki

RMCF

Weteran
Opublikowano

Wiele tego typu gier nie znajdziesz.

Jeżeli interesowało by cię coś internetowego to może Box Head? ;D

Tobie chodzi o grę, w której nie ma końca, bronisz się do śmierci, też

przeszukałem internet w szukaniu czegoś takiego ;/

1329036830-U154499.png
Opublikowano
Ps:Kurwa mać bo inaczej się nie da mi nie chodzi o tryb survival! że stoisz w miejscu i nacierają kolejne fale zombie/ludzi/potworów/samochodów/czołgów/ryb/psów/kotów/myszy/dzieci/słoni/wampirów/wilkołaków

chodzi mi o gry które są na zasadzie 2 seriali z discovery:szkoła przetrwania i the colony misja przetrwanie najlepiej jak by było bez zombie ale z zombie też ujdą tylko muszą być typu gry fort zombie

mam nadzieje że teraz każdy mnie zrozumiał

Grałeś kurwa kiedykolwiek w Dead Space albo Dead Island? Chyba nie.

Nie wiesz jakie gry zaliczają się do gatunku survival, więc po chuj później nam gadasz, że podajemy złe, jeżeli one są dobre?

A gry takiej jak program Beara Gryllsa nie znajdziesz na pewno.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...