Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwiazdki

Czy powinny być gwiazdki?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy powinny by? gwiazdki?

• Tak
      10
    • Nie
      27
    • Oboj?tnie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na myśli gwiazdki w profilu... Aż mnie trafia jak widzę "dam hacka ale tylko za 5 gwiazdek". Nie podoba mi się to :/

Nie wypał tak jak z reputacją.

bez gif.

Opublikowano

@up

no ale czym się przejmujesz? przecież i tak nikt na to nie patrzy ile masz gwiazdek. No w sumie skoro to jest zbędne to można to usunąć. Ale takie decyzje to tylko administracja może podejmować.

usunieta by MIKE

Opublikowano

moim zdaniem te gwiazdki i tak sa zbede.. ja np. nie patrze na gwiazdki ale na to jak sie dany user sprawuje na forum i czy mozna mu ufac :)

np. homstera znam dlugo i mu ufam :)

ale te gwiazdki wsumie tez niczemu nie przeszkadzaja :)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

A moim zdaniem warto... usunąć je.

Jeśli już ma coś być to PIWA (Beer Mod) i/lub Pomógł. I to by było najlepsze.

Teraz jest dziecinada: DAI MI GFIASTKI JAK CI POMOGŁEEM !1!!

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

Opublikowano

Nie tyle to "daj mi gwiazdki jak pomogłem", ale jak zauważyłem gościa który pisze: "dam hacka ale tylko jak dasz mi gwiazdke" to mnie trafia. Przecież masz hacka to go daj tu albo do widzenia. Po to te forum -.-'

@edit

nie pouczam modów, ale forum jest jak ktoś powiedział

dla nas

Więc jest coś takiego jak wolność słowa, więc z tego co znam modków i adminów (pozdro seldek, kokoszu i tych mniej znanych :D) to pozwolą nam wyrazić swoją opinię.

A czy to wejdzie czy nie - ich wybór.

np. dużo ludzi się skarżyło na reputację. Nie wiem czy to przez skargi została usunięta...

bez gif.

Opublikowano

Nie . Takie premitywne gwiazdki na takim forum to poprostu żałosne

Wizard Level 16+ rośnie . Set NPC

Farma -9

Gildia: Kurwa jakby mnie ktoś jescze przyjął to bym się cieszył

Serwer: Trojan

Czas wbijania : hujowy

Lagi w silku: a w pizdu

Czy silk mnie wkurwia : owszem czasami przed wbijaniem lub w trakcie

Czuje się podniecony gdy : wbije

Opublikowano
A moim zdaniem warto... usunąć je.

Jeśli już ma coś być to PIWA (Beer Mod) i/lub Pomógł. I to by było najlepsze.

Teraz jest dziecinada: DAI MI GFIASTKI JAK CI POMOGŁEEM !1!!

racja te "pomogl" bylo by lepsze.. tylko ze odrazu tez byly by teksty " jesli pomoglem daj pomogl" nawet jakby napisal ktos "poszukaj w google " to tez by chcial to :/ a znam takie przypadki tylko nei na tym forum

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Albo mogła by się zdażyć sytuacja, w której np jakis inteligentny użytkownik zobaczy, że ktoś ma dużo "Pomógł" i tak mu ot tak dać Pomogł.

nalepiej by było jak tylko twórca tematu mógłby dać "pomógł" za sensowną i pomocną odpowiedź.

Pozdro!

e8k1et.gif
Opublikowano

1. Temat w zlym dziale KAKA.

2. Takie decyzje podejmuje administracja, wasze zdanie liczy sie jak najbardziej i przy zmianie szablonu wezniemy to pod uwage. Przenosze temat do pogaduszek.

card.png

Opublikowano

Mlodyske a kiedy będzie nowy lay? bo się niecierpliwię ;p <joke>

A tak ogólnie to ja nikomu nie daję gwiazdek i chyba tych gwiazdek nie dostaję. Dla mnie to jest zbędne. To tak jakby się dało ocenić człowieka w skali od 1 do 5. Głupota.

Opublikowano
Mlodyske a kiedy będzie nowy lay? bo się niecierpliwię ;p <joke>

A tak ogólnie to ja nikomu nie daję gwiazdek i chyba tych gwiazdek nie dostaję. Dla mnie to jest zbędne. To tak jakby się dało ocenić człowieka w skali od 1 do 5. Głupota.

Ja w 100% się zgadzam, nie daje, nie dostaje, bo jak mozna tak oceniac czlowieka ? Za bratnie mysli dam Ci gFiastki :P

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

Opublikowano

Scavenger co do new lay'a nic nie wiadomo. Ponieważ Kokosz jest teraz bardziej nazwijmy to na "urlopie wypoczynkowym" nie możemy nic konkretnie powiedzieć ;)

Opublikowano

jak dla mnie to usunąć te gwiazdki ponieważ to lizanie komuś dupy

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Można by wprowadzić plusy,ale dawane tylko przez adminów,modów oraz przez osoby z grupy Vip. Moim zdaniem byłoby to najlepsze rozwiązanie.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Można by wprowadzić plusy,ale dawane tylko przez adminów,modów oraz przez osoby z grupy Vip. Moim zdaniem byłoby to najlepsze rozwiązanie.

nie glupi pomysl i rozwiazuje wszelkie problemy :)

takie jak:

nikt nie bedzie dawal plusa za plusa za nic :)

ocena pozytywna zostanie nadana z wiadomego powodu

takim uzytkownikom bedzie mozna ufac :)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Gwiazdki na forum tego typu to żenada,te plusy to lepszy pomysł.A co sądzicie dla minusach dla jakiś nieufnych?

Opublikowano

Bezdyskusyjnie wymiata. Już bym to wstawił ! :)

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

Opublikowano

Hmm może i dobry ale i tak były by teksty typu:

"Jeżeli modek nie da mi plusa to nie wstawie bota" itd.

Ale jak narazie to najlepsze rozwiązanie...

Chyba że dałoby się zrobić coś takiego że tylko osoba która ściągneła dany pliczek z tematu może ocenić autora i tym samym nagrodzić go +.

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

oddalem glos na "nie"

czemu ? patrz 1szy post

spsob ziomala moglby byc niezly, przydalby sie tez jakis dowod ze ktos wlasnie zasluzyl na ten "+" ;ub "-", albo dobrym rozwiazaniem [ chyba ] bylaby mozliwosc wstawiania TYLKO "-", oczywiscie dowod na to tez by mogl byc lub np. plusy i minusy mozliwe do wstawiania od powiedzmy 9x postow, nie byloby sensu aby spamowac (bo i po co ?) rownie dobrze moznaby usunac te gwiazdki i inne szajsy z forum.. a jesli ktos pomoze po prostu wyslac pmka : "dzieki za pomoc" itd.

czyli : Gwiazdki ? Nie

Opublikowano

Paradox taki system reputacji odpada. Na dłuższą meta być może zostanie wprowadzony ten o którym wspomniał Ziomal. Że użytkownik będzie nagradzany przez moderatora :)

Opublikowano

Niee, bo będziemy zmierzać w kierunku for na których trzeba dac piwo , odpowiedzieć na post (spam) żeby przeczytać post.

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

Opublikowano

Według mnie znowu będa luki w tym.Może wprowadzić możlwiość oceny do 3+/-3 i jeśli ktoś osiągnie daną wartośc nadać mu range ufny albo nie ufny,która mogła by być jedynie odjęta gdy użytkownik bardzo by cos przeskrobał albo gdyby jego wartość + or - doszła by do zera.

Opublikowano
która mogła by być jedynie odjęta gdy użytkownik bardzo by cos przeskrobał albo gdyby jego wartość + or - doszła by do zera.

1 neo kid i reputka kij strzelil -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...