Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwiazdki

Czy powinny być gwiazdki?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy powinny by? gwiazdki?

• Tak
      10
    • Nie
      27
    • Oboj?tnie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to miało sie tyczyć ,że jedynie admini/modki(opcjonalnie możę V.I.P)mogą ci mieszać a nie tak jak wspomniałeś neo kid ; P

Opublikowano

i tak byloby : dam hacka za repka ;c

btw. naspamilem 50 posta ;*

Opublikowano

zdecydowanie nie powinno byc gwiazdek, powinno byc cos bardziej przemyslanego :)

@edit

lepsze bylo by cos takiego jak komenty na allegro :P i przy nicku by byl jakis znaczek ;)

Opublikowano
Pomogłem ? Jeśli tak , daj 5 stars :D

u Picia'i/y nie wiem jak to odmienic :C jest przyklad... dlatego nie powinno byc tych glupich * .. LUDZIE NIE SA GLUPI .. jesli pomozesz to sami ci to dzadza... ta sygna NICZEGO nie zmienia -.-

Opublikowano

Jak dla mnie wszelkie gwiazdki/piwka/reputacje etc. to głupi pomysł. Wkurzają mnie teksy "gwiazdki pl0x" w sygnaturkach, pozatym ja osobiście nawet nie sprawdzami ile kto ma ww. gwiazdek. Jak dla mnie - zbędny dodatek, który często zupełnie mija się z celem.

Mógłbym być za, gdyby tego typu punkty przyznawane były przez władze forum, IMO dopiero wtedy byłoby to faktycznym wyznacznikiem tego, jak bardzo dana osoba przysłużyła się forumowej społeczności. Chodzi o to, że najczęściej ludzie podwyższają tego typu statystykę jakiejś osobie tylko dla tego, że ją lubią lub ona o to prosiła, a nie za jakąś konkretną pomoc/radę itp.

sygna1pp0.png

GG: 842438

Opublikowano

Ale tym,którzy pomagają bardzo często nie chodzi o rozgłos czy coś tylko o to aby był porządek na forum.

Opublikowano

Są jakieś gwiazdki o których nie wiem? Myślałem że to tako się pisze :P

A mi to szczerze zwisa od nikogo raczej nie dostanę nikomu nie dam i gitara :P

o.O
Opublikowano

to moze wtedy lepiej dac 1 .. ?potwtorze sie.. ludzi to nie tabortety (sa wyjatki) i sami potrafi dac o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...