Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot nowy bot twórców TugBota !

mrkubus2543

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam powstał nowy bot pod nazwą Xenobot jest on wykonany przez twórców tugbota podobno jest nie wykrywalny a jakie jest wasze zdanie na ten temat :D Piszcie .

1 osoba z officjalnego forum dostała bana jeżeli nie kłamie to bot jest wykrywalny oby pokazał się nowy bot twórców elfa,neo :D

Opublikowano

podobno użytkownicy neobota się na niego przesiadali bo jest niewykrywalny ale nie wiem czy to prawda ;p

Tez to slyszlalem ,a nawet jestem swiadkiem jak pare osob ryzykuje swoje cenne konbta na nim.

Ja osobiscie wole poczekac na jakies pewniejsze info.

Opublikowano

Pobrałem go ale oczywiście nie zrobili konta do testów i trzeba kupowac w ciemno.Jak bd miał kase to napewno sprawdze i dam jakieś info na forumku

Opublikowano

Ile kosztuje bot? Polecacie go? Jak na rl sie sprawuje?

Ma coraz wiecej zwolennikow, ostatnimi czasy Red i xena robia mala furrore ,powoli zastepuja Neo

Jak narazie ludzie z nich korzystaja ,na "dokladne' zdanie i obszerne trzeba jesczze troche poczekac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...