Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NilboxMT2

MrrSmith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy zrobiiście chińskie ścierwo na którym sie grac nie da wszystko takie latwe ze dajcie spokój ten serwer to toalne dno biolog djae all +9 z wilka 80k bez jaj ale syf prawie jak chinol jeszcze bug na kase jest hha

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bug na kase to masz na twoim servie

Klient bedzie to bd poty ..

Tylko , że kurwa jak sie pytam w grze , to inni je widzą. Ale sie wkurwiłem , tyle czekałęm na ten serw , a okazało sie , że to kolejny syf , walcie sie wszyscy na ryj.

Opublikowano

Tylko , że kurwa jak sie pytam w grze , to inni je widzą. Ale sie wkurwiłem , tyle czekałęm na ten serw , a okazało sie , że to kolejny syf , walcie sie wszyscy na ryj.

Dokładnie
Opublikowano

No to czekamy na klijenta i zasysamy. Ocenimy i sie okaze czy praca warta uwag

sygnaturaexs.png

11563.png

Jeżeli pomogłem daj "+" To nic nie kosztuje  

Opublikowano

Nie wiem, ale ja nie polecam... easy robiony w chwile i widać że nie dopracowany... przekładanie w momencie startu na kolejny dzień porażka.

Opublikowano

Zapowiada się super . Zagram na 100% gdyż jest to jeden z nielicznych serverów na których max'em ulepszeniowym jest Tryton czy Bezdy .

d113e6bd9c03f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...