Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Meumcraft - Reaktywacja[24/7][RP]

Quaz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj Soczek ... dziękuje z góry ;D

Zbieram +

Ale tak na prawdę gówno mnie to obchodzi ...

Opublikowano

No cóż, było wiele pozytywnych opinii, ale ja mam negatywną.

Ogólnie na serwerze gra się miło, dołączyłem do Grajewa, sołtys bez zarzutu. Ale jeden z administratorów jest tak zaangażowany, że mam wrażenie, że raz na 10 minut spojrzy co ludzie piszą na czacie, a potem ma to wszystko gdzieś. A chodzi mi o administratora o nicku Karol_. Wczoraj kiedy miałem dostać pierwszą działkę Olba wołał admina żeby dał cuboid. No i w końcu się doczekałem. Szkoda, że cuboid został założony źle, ponieważ admin źle wpisał nick. Dziś ponowiłem prośbę o naprawę zepsutego cuba. Przez godzinę pisałem na czacie o to żeby mi naprawić cuba lub dać inną działkę. Nic to nie dało. Reszty adminów nie oceniam, bo nie miałem z nimi styczności. Ale jeśli chodzi o tego admina to jestem nim zawiedziony. Mnóstwo ludzi go woła, a on raz na 100 próśb być może odpowie. Serwer ma potencjał. Owszem. Ale ja już raczej na nim nie zagram.

Opublikowano

No cóż, było wiele pozytywnych opinii, ale ja mam negatywną.

Ogólnie na serwerze gra się miło, dołączyłem do Grajewa, sołtys bez zarzutu. Ale jeden z administratorów jest tak zaangażowany, że mam wrażenie, że raz na 10 minut spojrzy co ludzie piszą na czacie, a potem ma to wszystko gdzieś. A chodzi mi o administratora o nicku Karol_. Wczoraj kiedy miałem dostać pierwszą działkę Olba wołał admina żeby dał cuboid. No i w końcu się doczekałem. Szkoda, że cuboid został założony źle, ponieważ admin źle wpisał nick. Dziś ponowiłem prośbę o naprawę zepsutego cuba. Przez godzinę pisałem na czacie o to żeby mi naprawić cuba lub dać inną działkę. Nic to nie dało. Reszty adminów nie oceniam, bo nie miałem z nimi styczności. Ale jeśli chodzi o tego admina to jestem nim zawiedziony. Mnóstwo ludzi go woła, a on raz na 100 próśb być może odpowie. Serwer ma potencjał. Owszem. Ale ja już raczej na nim nie zagram.

Przykro mi ale musze ogarnac 20 ludzi naraz, pilnowac serwa i jeszcze budowac wszystko, bo jestem jak na razie sam. A co do cuboida, to nie był moj blad, zastepca soltysa w grajewie powiedzial zebym dal cuboid na dzialke bo myslal ze jest wolna, bo nic na niej nie stalo, i po prostu byly dwa cuboidy na jednej dzialce. A co do próśb to przepraszam ze nie odpowiadam, ale niektore z nich sa idiotyczne, a gdy cos buduje to nie zwracam uwagi na chat. Na razie jestem dostepny tylko gdy musze dac cuba. Przepraszam za to ze dzisiaj Ci nie pomoglem, ale mialem na glowie pewnego chetera i troche zly dzien(kazdemu moze sie zdarzyc). Przepraszam, ale robie wszystko zeby sie wam lepiej gralo.

Dodani

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...