Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug Enchanta?

szalasaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam własny serwer rpg na minecraft "Dedyk" i mam pewien problem. Gdy "Admin" , "Gracz" lub kto Kolwiek wyjdzie z gry z enchantowanym itemem "Bron" "Zbroja" itp. po prostu mu znika enchant ale item zostaje jak to naprawic? Proszę o pilna pomoc

W zamian +

Opublikowano

To bug bukkita 1.1

Musisz zostawiać itemy w skrzyni przed wyjściem.

Opublikowano

A zmiana Wersji na tego bukkita R3 zmieni ten bug? i mam kolejny problem Mam na serwerze plugin z warpami "warp0z/x" cos takiego nie powiem bo nie pamietam i np. ja jako admin moge tworzyc sety warpow i sie tepac ale np.gracz z uprawieniami typu "1" podstawowe nie moze pisze Permission Defne. Jak to naprawic.? i jak moge np dodac przed nickiem gracza [Troja] w permision User dodalem ale przed nickiem zamiast np headadmin itp jest tylko [ ] prosze o pomoc.

Opublikowano

Właśnie chodzi o to ze maja opcje do permission przydzielone a i tak nie mogą używać może dam w załączniku plik permission i zobaczył by ktoś doświadczony jak to wygląda.

I czy jakieś pluginy na rpg możecie zaproponować :

Jest mcMMO,xLevel itp

Wydaje mi się że są to dobre pluginy i działają jak powinny tylko te warpy jeden z podstawowych plikow w "RPG" a także mam plugin IConomy wszystko działa prócz tego że nie mogą używać Komendy /money pay nick kwota poprostu permission im to blokuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...