Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nawie.eu

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Minął miesiąc od startu serwera , więc rozpoczynam dyskusję o nawie.eu

Przypominam że na serwerze nie długo zostaną wprowadzone katakumby i komnata smoka

+

Zostały naprawione Aktywacje maili

Dochodzą już na all maile

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Bambos! Niepotrzebnie braliście się za grafikę klienta, drzewa wyglądają wporzo, ale grunt (ziemia,piasek.itp) niczym z Diablo II ! :|, wygląd założonego eq też do kitu.

Opublikowano

Troche zbytni Hard ten serwer..

Jak dla mnie za malo misji na wieksze levele jest na serwerze i administrator/zalozyciel powinien dać więcej misji żeby gracze mieli co robic

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

Co wy gadacie, serwer jak najbardziej profesjonalnie postawiony. Świetna ekipa, ogarnięte eventy. Wbiłem 60 poziom, ekwipunek: ebo +9, żelek +9, okrągła +9, feniki +9, łuska +9, FMS +9, a branzoleta i naszyjnik +5 z nieb. łez. Mam już 60 poziom i lecę ciągłe wzwyż. Lecz mam pytanie, na 60 zostać w v2 czy iść już do Nawie?

Opublikowano

to ja napisze dla tych ktorzy myślą, że cięzko o kule jadu, osobiscie polecam nawie jednak nie gram z powodu braku czasu. a sposob na kule jadu to krol demonów w dt na 2 piętrze ;] pozdrawiam - Patrol;]

ouve5v.png
Opublikowano

Elemix chyba nie byłeś na Riperze jeszcze - nie zapomina nikt o nim z wyższych lvl.. dlaczego ?

Bo dropią z niego :

- szkaty tytana

- kula jadu

- szkata ripera

- krwisty kamień

więc widzę że za mało grałeś na serwerze,a na serwerze gra 400-550 osób więc spokojnie w m 1 można kupić itemki bo z 20 shopów w m1 stoi co dzien..

a przepustek na Nawie - nową mapę jest sporo co dzień po 5 sztuk w shopach.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Hmm. Server nawet fajny tylko za duzo noobow kradnie konta!!! I nadodatego GA nic z tym nie robi np. odzyskac to konto. Pozatym powinno dac tez sie zmienic emaila!!!

Opublikowano

@Up

Jak się wymieniasz lub sprzedajesz lub kupujesz konta to się nie dziw.

Na tym serwerze jest to nie legalne i grozi banem

Patrz pkt 6 regulaminu nawie.eu

­39566146920630933015.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP racja , bambos ogarniał , nie wiem po co te Posty 4x up ze serwer taki lipny .. serwer jest zayebisty tylko debilni gracze poodchodzili . Faktem jest ze troche przesuwa się czas eventu , no ale Scott jest sam nic na to nie poradzicie .

0qvf.png

Opublikowano

Witam,

Byłem jeszcze kiedyś graczem Alvio ktorego już nie ma (Badur top1 250lv) ale też był pod patronatem Velesa. Na Nawie nie grałem ale moge wam powiedzieć w 100% że ten serwer

jest jednym z najbardziej a nawet można powiedzieć najlepiej dopracowanym serwerem. Pewnie dziwi was że gra mało ludzi to normalne dla serwerów Velesa bo liczy sie jakość a nie ilość.

Polecam gre na Nawie na dłuuuuuuuższy czas to nie jest serwer na tydzień.

Gorąco Polecam!!

Opublikowano

@UP:

Kolego, jeżeli nie grałeś na naszym serwerze gdzieś do wyższych poziomów, to prosiłbym cię abyś się nie WYPOWIADAŁ.

Zapewniam cię że za Nawie dużego zarobku nie było, a teraz powoli zaczynają być nawet na minusie!

Znam przynajmniej 6 osób z TOP które ANI 1 SMS'A, PRZELEWU czy czegoś takiego nie wydały na Nawie!

Wszystko z itemshop'u można zdobyć BARDZO ŁATWO w grze jeśli się potrafi!

Jedyny wyjątek stanowią zmiany płci, królestw i tego typu 'DODATKI' nie wpływające na grę przedmioty, aby zachować dyspozycję graczy w jednej formie zamiast codziennych zmian królestw itd. + fakt że serwer z czegoś trzeba utrzymać, co i tak obecnie nawet nie będzie możliwe i będę musiał sam dokładać!

Więc prosiłbym cię drogi kolego wyżej, o nie ocenianie serwera o którym nie masz nawet pojęcia - Z pewnością dużo graczy z Nawie z TOP i nie tylko nawet by mnie poparło w tym momencie, gdyby miało dostęp do tego wątku!

Pozdrawiam!

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

No widzę jak evonis naprawiałeś ile on stał? przypomni ktoś?

Na serwerze gra mało ludzi bo wchodzą patrzą, że bonów u handlarza nie ma to nie grają. Bo jak oni bez bonus switchera by mogli grać. Jeden bot, a całego metina zepsuł, jedyny serwer na którym się tego gówna nie używa. Jeden bot zniszczył całego metina.

Serwer polecam.

Opublikowano

Witam,

Słuchajcie mam problem z metkiem nawie, wczoraj przestały mi działać channele, wiec reinstalowalem metka i teraz sie nie chce patchowac dochodzi do game.exe nic nawet nie pobiera i sie zatrzymje. A wczoraj mialem po 3 kropki na 4 CH mimo ze mojemu kumplowi wszystko dziala i na dodatek nie umiem otworzyc strony Nawie.eu i forum na mpg. Prosze o pomoc, co moge zrobic.

Z gory dzieki.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...