Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kolezanka

kalach333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak się nie wie o czym pisać to chyba trzeba już mieć dobrze narąbane w głowie już od gadania w realu jak jeszcze mało... bez komentarza

najlepiej o komputerach, nie będzie za bardzo odbiegało od tematu rozmów w realu, połowa to i tak jest zawsze nie zrozumiała dla obu rozmówców

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Mi się wydawało, że to rozmawianie w "realu" jest trudniejsze niż pisanie w "virtualu". Ale widać, że autor to hipster :s

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Podyskutujcie na temat : Dlaczego Heksakosjoiheksekontaheksafobia objawia się tylko w chrześcijańskich okręgach kulturowych

s2c77Oa.png

Opublikowano

Rozpocznij jakiś temat o jakimś koledze np. i gadaj z nią ;p

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Najpierw smsy potem nagie fotki przez MMSA D:

A tak naprawde rozmawiaj o tym co sie dzieje wokół nie rozumiem ludzi którzy mają takie nudne życie żeby pytać sie o czym rozmawiać.

Możemy podać ci propozycje ale to odbierze ci radość z rozmowy rozmawiasz na wyczucie przypomnisz sobie to to opowiesz to jak ci powiem rozmawiajcie o sytuacji żydów za czasów hitlera to nie będzie wam sie dobrze rozmawiało mi będzie bo lubie tematy II wojny światowej.

Rozmawiaj o szkole nauczycielach o wszystkim co cie otacza możesz poplotkowac z umiarem jednak jak chcesz z nią pisac smsy to moze chcesz ją poderwać możesz do niej zawsze jakis komplement napisac coś typu na koncu wiadomości "I tak to jest Kochanie.."

A jak chcesz z nią tylko pogadać to kiedy będziesz to robił powinieneś wiedzieć o czym masz rozmawiać

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@ Niektórzy to mają wodę zamiast mózgu (Bez urazy)

Hmy, powiem szczerze ja nie mam żadnych problemów z rozmową z dziewczynami po prostu słuchasz co mówią/piszą a ty potem odpisujesz co Ci najbardziej pasuje (Ale odpowiedź musi być taka jaką dziewczyna chciałaby usłyszeć)

Np,

D - Dziewczyna

Ch - Chłopak

D - Cześć, co myślisz o tym nowym Piotrku ? Według mnie to on w ogóle nie pasuje do naszej klasy, jest jakiś dziwny nie sądzisz ?

Ch - (Napisz, że potwierdzasz i wgl zgódź się z nią, dziewczyny lubią kiedy mają rację :])

I dalej ciągniecie rozmowę, Według mnie banalne :]

Opublikowano

Wiesz.. nie wiem jak mam to ocenić.

Nie znam was obu więc...

Nie wiem czy piszecie

"Siema stary!"

"Siema stara"

czy...

"Hejka ;*"

"Hej :*"

Polecam sprawy z dnia które się wydarzyły.. a potem samo idzie..

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Hmmmm... Zależy czym się interesujecie. Ja codziennie piszę z dziewczyną, i jakoś tematów nie brakuje ;3

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

o czym pisac sms'y z kolezanka ? znamy sie dlugo rozmawiamy tez duzo na rl ;d

Znasz ją "długo" i jeszcze nie wiesz o czym z nią rozmawiać^^? Macie jakieś wspólne zainteresowania?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...