Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Devil-Shoot][Wojny-Gilldi][20Slotow]

Eandruan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak administracja *tylko wlasciciele* mogą mieć x-ray tylko pod 1 warunkiem nic z nim nie robią tylko podczas sprawdzania x-ray'owców jest to dobry sposób gdyż łatwo nam takie osoby złapać na uczynku

Czyli łamałeś swoją własną zasadę... Żałosne.

Żałosny serwer na którym by tylko chcieli zarobić.

Sprzedają się za 4 zł.

Co to za gildie/frakcje jak tam vip`y dostają pełne wyposażenie?

Swięta prawda ;]

Opublikowano

dodam także coś od siebie że gracze Mystyc oraz Warmexx zostali wydaleni z serwera z powodu próby zniszczenia dobrego mienia ww. serwera ;) M.in. banowanie mnie - H@, oraz innych graczy, próby włamania się do ftp serwera, nie wiem czy próbują się odgryść czy jak no ale bywa;) Co do postawy menesix kroki zostały już podjęte wczoraj (nie ma możliwości dawania sobie itemów, exp itp itd; jednakowoż Dymot także nie więc nie wiem o co chodzi :) )

oraz ode mnie jest polecenie że nie ma możliwości używanie wszelkiego rodzaju cheatów także właśnie podejmuję wobec niego konsekwencje ;) Pozdrawiam

[edit]

XFuriousX napisał:

Sprzedają się za 4 zł.

Chciałbym się odnieść że jeżeli VIP płaci ileś tam złociszy, to dostaje udogodnienia w postaci seta eq z żelaza/diamentów, bo wiadomo nikt nie płaci za nic ;) A gildie może zakładać każdy gracz także nie wiem o co chodzi, jakieś stare info bo nie mogą założyć tylko nieogarnięci/nowi gracze ;) No i serwer trzeba z czegoś utrzymać pzdr

Opublikowano

dodam także coś od siebie że gracze Mystyc oraz Warmexx zostali wydaleni z serwera z powodu próby zniszczenia dobrego mienia ww. serwera ;) M.in. banowanie mnie - H@, oraz innych graczy, próby włamania się do ftp serwera, nie wiem czy próbują się odgryść czy jak no ale bywa;) Co do postawy menesix kroki zostały już podjęte wczoraj (nie ma możliwości dawania sobie itemów, exp itp itd; jednakowoż Dymot także nie więc nie wiem o co chodzi :) )

oraz ode mnie jest polecenie że nie ma możliwości używanie wszelkiego rodzaju cheatów także właśnie podejmuję wobec niego konsekwencje ;) Pozdrawiam

[edit]

XFuriousX napisał:

Sprzedają się za 4 zł.

Chciałbym się odnieść że jeżeli VIP płaci ileś tam złociszy, to dostaje udogodnienia w postaci seta eq z żelaza/diamentów, bo wiadomo nikt nie płaci za nic ;) A gildie może zakładać każdy gracz także nie wiem o co chodzi, jakieś stare info bo nie mogą założyć tylko nieogarnięci/nowi gracze ;) No i serwer trzeba z czegoś utrzymać pzdr

Ty nie zostałeś zbanowany. Darex i Menesix owszem.

Jakie próby włamania się do FTP? O_O Nic takiego sobie nie przypominam...

Chciałbym wrócić na serwer. Nawet jako gracz. I będę wdzięczny, jeśli dostanę taką możliwość.

EDIT: Jeszcze jedno pytanie, co się stanie z Menesixem i Dymotem?

Just kidding.

Opublikowano

Ja i darex nie mamy banów ćwoku. Włamałeś się i dałeś nam bany a my mamy ftp i unban idioto a ty ban ip:)

CO się stanie zostajemy Właścicielami z cieślim coś nie pasuje to wez idz sobie ok?

Opublikowano

Teraz to się chcesz kłócić, a na skype nie chciałeś? Mogę się założyć, że Cieśli się wami zajmie. I to już niedługo.

A właśnie - ile dałeś na serwer?

Just kidding.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Haos, nieogarniete gildie, bany z nic, nie wspoinajac juz o admininstracji(wlascicielach) ktorzy zostali zbanowani na wielu serwerach za x-ray, griefowanie, wykorzystywanie błedów gry itp z wiązku z czym musieli stworzyc wlasny serwer, ktory odrazu po wejsciu widac ze jest nie ogarniety i pelny cziterów i dzieci jak Memesix.

Stanowczo odradzam ten serwer.

Opublikowano

Bany może i dostali ale ja utrzymuję porządek i kładę ostro nacisk na tego typu sprawy :) U mnie na serwerze nie mogą mieć miejsca bo konsekwencje wyciągam natychmiast ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Admin wyzywa od kurew i innych, nie ogarnięci , nie polecam serwer ! Banują jak chciałem ich nawrócić żeby byli milsi , wyzywają . Na ts admin ma w dupie to samo wyzywa . ;/

NIE POLECAM TAM GRY !

Opublikowano

Admin wyzywa od kurew i innych, nie ogarnięci , nie polecam serwer ! Banują jak chciałem ich nawrócić żeby byli milsi , wyzywają . Na ts admin ma w dupie to samo wyzywa . ;/

Nie wiem kiedy ;) Masz dowody? Słowo przeciwko słowu ;)) pozdro

a noo spoko :) tomik pozdrawiam ;) Kto tu wyzywał to wyzywał :D

Opublikowano

Polecam serwer, nie obchodzi mnie co pisza inni mi sie gra bardzo dobrze.

Co do tego ze administracja chce tylko zarobic na serwerze... powiem tak, moze was graczy nie obchodzi ile serwer kosztuje i skad wziac na niego pieniadze , ale wiem z wlasnego doswiadczenia ze nie kazdy moze +50 zl oddac praktycznie na nic.

Dlaczego na nic ? ponieważ wejdzie takie kilka osob tak zwane neokidy i z tygodniwych staran adminow proboja zostawic poprostu gowno.

To tyle na ten temat z mojej strony, polecam serwer, warto .

Opublikowano

@UP: Pluginy zostały zrobione w pół godziny. Mapa była robiona przeze mnie i Mystica. Serwer stoi 2 dni. Serio, jeśli nie wiesz, o co chodzi, nie wypowiadaj się na ten temat.

Just kidding.

Opublikowano

Serwer jest nawet dobry, ciekawa mapa, wart polecenia.

Jednakże przydałoby się usunąć LWC gdyż to usuwa klimat serwera z gildiami, na prawdziwych serwerach survival z frakcjami tego nie ma.

Dodatkowo na 20 slotów przydałoby się ograniczenie mapy, gdyż potem nie będzie żadnych wojen jak każda gildia będzie kilka tysięcy koordynantów od samego spawna.

Jest na to plugin BorderGuard - wystarczy wpisać na spawnie /setborder i ustawia limit od spawna koordów który możemy przejść, dalej już nie przejdziemy, na 20 slotów polecam zrobić na spawnie /setborder 500.

Pozdrawiam, Rudolf.

ipo8ba.png

Opublikowano

wiem że jest plugin na granicę mapy ;) Ogólnie nie chciałem nikogo ogarniczać ;)) Pluginy niekoniecznie były robione w 30minut ;) Już dawniej "bawiłem się" z serwerem MC także miałęm pluginy na kompie (a raczej folder z najbardziej przydatnymi) także nie wiem o co Ci chodzi :P Hmm tak mapa od Ciebie ;) Sam zgodziłeś się przesłać mi własną mapę ze spawnem więc teraz nie miej wątów ;) - bo cóż więcej na survival potrzeba niż jakiś spawn i puste przestrzenie do gry? LWC zostało już usunięte ;)

ps. co do Twojego unbana Warmex - odpowiadam nie ;)

pozdrawiam

Opublikowano

wiem że jest plugin na granicę mapy ;) Ogólnie nie chciałem nikogo ogarniczać ;)) Pluginy niekoniecznie były robione w 30minut ;) Już dawniej "bawiłem się" z serwerem MC także miałęm pluginy na kompie (a raczej folder z najbardziej przydatnymi) także nie wiem o co Ci chodzi :P Hmm tak mapa od Ciebie ;) Sam zgodziłeś się przesłać mi własną mapę ze spawnem więc teraz nie miej wątów ;) - bo cóż więcej na survival potrzeba niż jakiś spawn i puste przestrzenie do gry? LWC zostało już usunięte ;)

ps. co do Twojego unbana Warmex - odpowiadam nie ;)

pozdrawiam

Tylko nie życzę sobie, aby Menesix rozpowiadał, że spawn budowała "jego ekipa". Bo to jest tak zwane plagiatowanie.

Just kidding.

Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer szkoda tylko ze ma tak mało slotów. I nie wiem czemu nie mogę wejść na serwer zmiana ip czy chwilowa modernizacja, mogli byscie dać info na forum serwera o takich czynnościach.

PS: Gram pod nickiem 00mistrz i zapraszam do mojej gildii wystarczy napisać do mnie lub do terminatora :)(na serwerze piszcie, nie przyjmuje pw na tym forum z treścią "daj zapro do gildii").

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...