Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Jak odzyskać dane do konta ?

dawidlu12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jeżeli ktoś pomoże mi zmienić hasło to giftne mu coś do 13k NX... Wiem że komercja jest tu zabroniona ale niewiem co mam zrobić !! Mój problem jest następujący. Mam konto ale nie mam danych żadne sposoby nie działają a wiem że ktoś gra na moim koncie. Prosze piszcie na PW.

Opublikowano

żadne sposoby nie działają

Właśnie.. Coś tam o allegro było mówione jak kupiłeś konto na allegro skontaktuj sie z sprzedającym popytaj czy on cos nie wie o tym.

Ew.Pisz do supportu to również jakieś rozwiązanie oczywiście jak kupiles konto to im tego nie pisz ;).Oczywiście wszystko napisane po angielsku.

Nie ma innej metody i nie chce dolować ale nikt nie pomoże :/

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

@up support nie pomoże bo oni nie mają względu do naszych danych, one są tylko w systemie do zmiany hasła

a tak bez danych to nie zmienisz, i jeszcze dłuuuugi czas raczej się nie uda to, bo nexon teraz się dobrze zabezpieczył przed tym

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...