Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EliteWars

bebek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no bo nie ma ratusz dalej nie buduje jak dałeś te twoje pliki na pw rzemykowi

@edit gracze online moi działają na serwerze już czyli licznik jest 100% procent

Opublikowano

Czemu serwer znowu leży ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Serwer co chwile off..

o.O

-Happy czemu jesteś niebieski?

-Bo jestem kotem!

-Happy czemu masz skrzydła?

-Bo jestem kotem!

Opublikowano

dodajemy silnik 7.0 który nie jest na VPS , jeżeli nam się uda będziemy pierwszym serwer plemion z tym silnikiem na VPS . prosimy o cierpliwość , bo się opłaca

Opublikowano

dodajemy silnik 7.0 który nie jest na VPS , jeżeli nam się uda będziemy pierwszym serwer plemion z tym silnikiem na VPS . prosimy o cierpliwość , bo się opłaca

Kujonek ma zamiar postawic na 7.0 a nie oszukujmy sie to co on zaoferuje bedzie wiele razy lepsze od waszej gry.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Kujonek ma zamiar postawic na 7.0 a nie oszukujmy sie to co on zaoferuje bedzie wiele razy lepsze od waszej gry.

Ok , nie oszukujmy się to co on zrobi będzie lepsze od naszego to co my zrobimy i tak zawsze jest lepsze od waszego .

Opublikowano

Ok , nie oszukujmy się to co on zrobi będzie lepsze od naszego to co my zrobimy i tak zawsze jest lepsze od waszego .

Szczególnie, że mogę mieć każdy plik z serwera Kujonka bo mi po prostu go prześle ;-) Poki co moj serwer dziala a twoj nie.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

bo my coś z nim robimy , a wy nie

Przypominają mi się kłótnie z przedszkola

"Ja mam samochodzik a Ty nie!!

Ale ja mam wyścigówkę a Ty nie!!".

Naprawdę dobry sposób na reklamę wybraliście, nie ma co.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...