Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hackshieldkiller

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam bypass pod 0.74 lapcie

download xxxx://uploading.com/files/4UPSM9F9/hs_bypass_v74.rar.html zamiast xxxx daj http

scan : http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/4...facf68c82a65729 thx Kynniu

Step 1.: Download the bypass

Step 2: After you download it, open the .rar file it should look like this. IGNORE THE Black Eye Peas thing o.O.

Step 3: Extract the bottom two files to your desktop.

HSK-AI.exe

HSK-UL.dll

Step 4: Open maplestory.

Step 5: Open the Bypass (for vista run as admin)

Step 6:Press "Play" on maplestory, login, Alt+tab then open/inject your trainers/PE.

Credits: Jonyleeson

Jesli ktos moze to prosze o wstawienie scana bo ja sie juz musze pakowac wracam z wakacji ;P

nie tlumaczyc tego niech sie nooby mecza... nie umieja szukac w google nic na to nie poradzimy, juz wystarczajaco ulatwiamy im zycie

Opublikowano

Ja pierdole... to ja kurwa specjalnie tego nie tlumaczylem zeby sie choc troszeczke pomeczyli, wkoncu pomysleli i ten daje im wszystko na tacy ... omg i tak 80% tych noobow nie wiedza z czym to sie je ...

@down

wiesz to ze robie cos dla tych ktozy czegos potrzebuja, i rozumieja po co to jest i do czego to sluzy to juz moja sprawa, a to ze chce dla noobow dobrze, zeby wkoncu zaczeli myslec, uzywac tej rzeczy na koncu szyji do czeogs innego niz do walenia w sciane to tez jest moja sprawa a kynniu powinien uszanowac to o co prosilem jako autor tematu ...

zreszta dla mnie twoje zdanie sie nie liczy...

Opublikowano

lipus, BLACK LIST!

dosyc ze wam wstawil to jeszcze na niego najezdzacie, morda i na lekcje angielskiego!

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

• Dodaj nową pozycję...