Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Sms-y

ProooKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wiem ze ten temat za bardzo nie pasuje do battlefield heroes ale jednak tutaj napisze.

Otoz chciałbym sie dowiedziec ile bede musial zaplacic.

weszlem na jak stronke zeby zrobic survveya wybralem tam cos zeby cos wygrac i kazali wpisac mi moj numer, wpisalem i kazali mi wyslac jakiegos smsa chyba zeby aktywowac uslege substrykacyjna no i potem tak pisalo

ze koszty subskrypcji w sieciach plus 2,46/2,00 zl za kazda otrzymana pozycje

zaraz po tym anulowalem to subskrypcje i wlasnie nie wiem czy cos kasy pobiera za aktywowanie i anulowanie subskrypcji

2 sms dostalem podobny tylko ze jak kazli mi wyslac 1 sms zeby chyba aktywowac to pisalo (chyba) ze za darmo a potem pisalo ze 2,46 zl za kazdy przychodzocy sms a za anulowanie nic nie pisalo wiec nie wiem dokladnie

wiem, ze jestem naiwny...

Prosze was abyscie mi napisali ile kasy bede musial zaplacic

Dziekuje

Opublikowano

jak aktywujesz tez ale licz sie z tym ze to nie jest za darmo i 3 razy w tygodniu przyjdzie ci sms za ktory z konta ubedzie ci 2.46 z VAT :P a za te 7 zł to lepiej kupić foundsy i je miec :P

Opublikowano

nie rozumiem czyli za aktywowanie i za zatrzymanie tej uslugi jaka jest stawka tak jak za normalny sms? mam iles tam darmowych smsow czyli pociagnie mi np. ze 100 2 smsy i bede mial 98? juz dawno zatrzymalem ta usuluge wiec mi nie przychadza te smsy. i jeszcze jedno bo dokladnie nie wiem zaraz po tym jak zaaktywowalem ta usluge przyszedl mi jakis sms czy mozeliwe ze to z tego? i chciałbym jeszcze wiedziec jaka tresc jest zawarta w tych smsach co przychadza

Opublikowano

nie rozumiem czyli za aktywowanie i za zatrzymanie tej uslugi jaka jest stawka tak jak za normalny sms? mam iles tam darmowych smsow czyli pociagnie mi np. ze 100 2 smsy i bede mial 98? juz dawno zatrzymalem ta usuluge wiec mi nie przychadza te smsy. i jeszcze jedno bo dokladnie nie wiem zaraz po tym jak zaaktywowalem ta usluge przyszedl mi jakis sms czy mozeliwe ze to z tego? i chciałbym jeszcze wiedziec jaka tresc jest zawarta w tych smsach co przychadza

Aktywacja usługi kosztuje tyle ile podają dane strony - w twoim przypadku 2,46 zł z VAT, anulowanie usługi jest "bezpłatne"- tzn nie ma dodatkowych opłat dla usługi, jedynie płacisz jak za zwykły sms wysłany do sieci.

Jeśli utrzymasz subskrypcję to będziesz dostawał w ciągu tygodnia kilka sms'ów (zależy od usługi) płatnych przy odbiorze danego sms'a po stawce jaka widnieje w usłudze. Zawartość sms'ów jest różna i zależna od usług z jakich korzystasz. Zwykle są to jakieś zachęty do innych subsrubcji lub konkursów.

EDIT: Twoje darmowe sms'y nie są liczone do usług nigdy, zawsze pobiera z konta kasę.

Opublikowano

ok juz wiem wszystko ale czy jest mozliwe ze odrazu zaraz jak aktywowalem to substrykacje mogl mi przyjsc te platny sms? bo zaraz po tym jak wlaczylem ta usluge przyszedl mi sms nie wiem dokladnie czy to byl ten platny

Opublikowano

ok juz wiem wszystko ale czy jest mozliwe ze odrazu zaraz jak aktywowalem to substrykacje mogl mi przyjsc te platny sms? bo zaraz po tym jak wlaczylem ta usluge przyszedl mi sms nie wiem dokladnie czy to byl ten platny

Zawsze przychodzi sms płatny- to jest aktywacja uslugi.

Opublikowano

Nigdy, przenigdy nie wysyłaj sms. Niech ręka Boża Cię chroni.

Ogólnie wszystkie sms'owe oferty stawiają na zysk, co to dla Ciebie oznacza ? Na dłuższą metę to Ty będziesz płacił kosmiczne ceny bez Twojej wiedzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...