Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Poziomy przywoływaczy w PvP

Anscenic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od kilku dni mam coraz więcej przegranych tylko z takiego powodu, że na normalach często trafiają mi sie słabi gracze.

Nie chodzi mi tutaj o 30 lvlego nooba, tylko o 5 lvlego newbie. Mam 24 lvl. Gram dobrze. ALe jak sie trafia taki 5 lvl co kompletnie nie odpowiada, nie ma z nim kontaktu, podchodzi pod wrogiego turreta, używa ulti na minionach i ogólnie staty 0/12/1 to mnie szlak trafia.

Dlaczego nie dobiera sie graczy do drużyn względem poziomu?

Ja rozumiem, że ktoś jest nowy i można mu coś pomóc i doradzić ale z takimi warzywami nawet sie porozumieć nie można.

Przychodza, feedują i przegrywamy.

Co mam zrobić żeby mieć w drużynie swojej i przeciwnej przeciwników o tym samym lub zbliżonym poziomie?

Dziękuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Znajomi grają razem wyższy z niższym lvl-em i ten wyższy lvl robi pokój i daje słabego wam

Opublikowano

Znajomi grają razem wyższy z niższym lvl-em i ten wyższy lvl robi pokój i daje słabego wam

dlatego czekam aż wprowadzą jakieś limity z robieniem pokojów tzn

masz 30 lvl i możesz zapraszać graczy z min 25 lvl lub coś w tym stylu było by idealne

NJxbd4x.png

Opublikowano

jak grasz o 3 w nocy to system może mieć problem z wylosowaniem gracza o podobnym poziomie dlatego wkłada tam takiego 5 lvl niestety

Opublikowano

Mnie szlag trafia... mam 30 level nie gram w zadnym duecie nikt nie byl premade a mialem w teamie 2x 30 lvl (jeden to ja) 28 , 15 i 16. Przeciwnicy 30 30 30 28 24.... i u mnie jak mowie shaco po cholere szedl pod wrogi turrent to on do mnie "shut up noob" .... z takimi dogadac sie nie idzie a co dopiero grac

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Ja gram tak ok do .24-01 i zawsze w team'ie jak moim i przeciwnym są wszystkie WSZYSTKIE 30lvl nigdy mi się nie trafił niższy

ALe jak gram z bratem (20lvl) to daje taki hmm..jakby podlicza i wylicza srednia i daja lvl od 23-29

Opublikowano

ta ja etraz miałem jakiegoś noobka co 0 pomocy goście we 3 mnie napier. a on sie w krzakach chowa bo sie boi a to pod naszym turrentem więc wiesz... Powinno być ,że max 3 lvl w dół i co z tego ,że dobiera dłużej !

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...