Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Kbot 5.87

gtivr6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to już sie staje nudne i durne zapłaciłem za kbota a ivan se w za przeproszeniem huja leci przez miesiąc niebociłem bo co chwila aktualizacja i tak w kółko 2 dni bot działa 2 tygodnie aktualizacja a ibot bez problemu zaraz po aktualizacji darkorbit aktualizuje bota i nietrwa to dłużej niż dzień a kbot to wielka porażka i żałuje że niekupiłem ibota puki był tańszy niż teraz jest .

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

Jejaś -.- to mogłeś kupić.. Ivan czasami nie może wejść i zaaktualizować bota od razu bo to wymaga czasu.. I weź nie pakaj bo chusteczek mi nie starczy..

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

bo najpierw ibota muszą zaktualizować a potem kbota ivan aktualizuje. Taki cwany jesteś to zamień się z nim na kilka chwil jak robi nową wersję bota to może mniej wyszczekany bedziesz

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Człowieku , ty sobie nie wyobrażasz co on musi zrobić zrobić. On nie robi tylko cracka , bo to jedna rzecz , ze musi ominac zabezpieczenia ibot'a. On musi zrobic nowe kbotcc , przekierowac kbotcc , i podpiac pod nie wersje kbota , sprawdzic czy wszystko dziala i dopiero.

Opublikowano

Koleś, było kupić ibot'a. Ivan pewnie stara się jak może aby kbot był jak najszybciej. Wbiłem na strone profibot.net przed 2h był ibot 3.88 a teraz jest już 3.89. Ciesz się, że ivan jeszcze robi tego crack'a, bo jak ja bym miał się tak (tu przepraszam) wkurwiać, że co chwila aktualizacja to bym to walił i crack'a nie pisał...

Opublikowano

A coście tak siedli na gościa ? wyraził swoją opinie i jak sądzę większości bardziej rozgarniętych forumowiczów? jeśli ktoś płaci to g? go obchodzi jak to ruskie zrobią ale ma działać. Dziś IBot na wersję 3.89 a KBot 3.85 i dalej nie działa wywalając info że wersja nie jest aktualna nooo pewnie? oczywiście nowej wersji dalej brak. Gdyby to było za darmo to nie ma sprawy ale za kasę to powinni się bardziej starać. Czytając Wasze wypowiedzi można dojść wręcz do wniosku że trudniej jest przerobić niż zrobić bota od początku. Bez sensu

Opublikowano

Jeszcze jest PBDO do 14 lutego za free i można 3 konta puścić więc nie jęczeć że kbot nie działa i puszczać innego.

bugpointblack.png

Opublikowano

A poza tym chłopcze kbot już jest za aktualizowany do wersji 5.89 :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Człowiekuuuuu napisz do iwana tak jak tu napisaleś to Zdejmie ci LICENCJE :)))

Więc się nie unoś Kbot w styczniu był aby przez 1 tydzien aktualizowany a potem było normalnie więc za przeproszeniem nie pierdol Jeżeli nie podoba się tobie KBOT

Zainwestuj w IBOT i truj dupe komuś innemu

Opublikowano

Możesz kupić cracka do ibota za 3000 rubli na nielimitowane konta , także. Jeśli bedziesz zainteresowany nbapisz na pw to ci strone dam , bo tu warna dostane.

Opublikowano

tak sie składa że trzymam z dimondem i kupiłem u niego 11 licencji no gg i 1 with gg więc troszkę trace jak bot niedziała ale już po temacie bo wczoraj była wersja 5.89 a teraz o 5:40 ściągam 5.90 więc ivan sie stara i przepraszam jeśli kogoś uraziłem swoją opinią

ACTA?-NIE!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...