Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoria[PL][Dedyk]

.Kaan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty kurwa sobie chyba kpisz za przeproszeniem! Co to kurwa ma byc !? Nie zmieniles nic od wczoraj. Nie ma skilli jak robic bo nie ma dalej questa czy ksiag. Drop smieci niepotrzebny i cale m1 zlagowane. 5bon u handlarki a mial dropic w grze. FMS yang bug na 1k. 3 tygodnie zmarnowane na czekanie na serwa a ty odpierdalasz taki syf ? Żegnam!

Opublikowano

PATCHER URUCHOMIŁEM WBIJAM, ZAKŁADAM POSTAĆ - WOJOWNIK- ZAŁOŻONA NIE WIDAĆ JEJ, KLIKAM START WCHODZĘ, JESTEM MIECZEM, MAM EQ NA SZAMANA, NIE MOGĘ SIĘ RUSZYĆ

JEDEN BIGGGGGG BUG

Opublikowano

A jak pisałam w zapowiedziach i dyskusjach że to będzie zero totalne to się wsiekaliście i jak,,,,wyszło na moje??? pozdro

78491683556007265100.jpg
.. I need a hero
Opublikowano

Kaan co ty ślepy jesteś ? Widzisz że nie da się grać na tym czymś i nic nie zrobiłeś to po co to odpalasz ? 30+ stron spamu w zapowiedzi a wyszło jak zawsze.

Opublikowano

Eq dostaniecie po kliknięciu na misje "Witamy w Exoria" buce.. Ale nie zmienia to faktu że serw stoii na bugu bugiem pogania i bugiem sie podpiera.. Nie mówiąc już o Tym (bugu) na yang...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...