Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie grać ; )?

buziakxmetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was prośbę do której już tracę głowe. Więc wygląda to tak w metka pykam z 4 lata i mam kilka postaci tzn. pozostałości bo reszte sprzedałem. Mam tak Sure Wp 1x P 3x G Biolog skończony Lvl 75 all skile 17 poli P i inne takie tam, Woj body 77 lv 1x g4 3x m9-10 (s2), świeżego dropa na s25 35 lv boj fajny ribek itd. I mam dylemat gdzie grać zastanawia mnie też zaczynać gre na s26 co wybyście zrobili ?

Opublikowano

...świeżego dropa na s25 35 lv boj fajny ribek itd...

Graj ta postacią - zarób trochę Yang a następnie zacznij grę Wojownikiem Body przeznaczając Yang z dropa na EQ dla nowej postaci.

Opublikowano

EngraveR dobrze pisze... ;)

Tylko z jednym się nie zgodze.. ;x jezeli grales Sura WP i Bodziakiem wbiles 70+ to dla odmiany zagraj np Daggerem ;) Ewentualnie Mentalem.. no nie wiem... tylko nie wp ani bodziakiem.. dla mnie to bez sensu

I radzil bym Ci zabezpieczyc lepiej kompa czy cos bo szkoda byloby takich postaci.. ;x ja mialem pro sure wp 54 lvl <drop> eq 2k hp +9 itp itd nie wbijalem 3 tygodnie i hooy... zajebali ;D

Nwm jak ale juz postaci nie ma.. nawet jak zerkam w topke na s19 i wpisuje nick "Ed3k" to nie ma postaci... albo nie wbijal albo usunal postac ; <

Opublikowano

Dagger jest postacią bardziej po PVP - jeżeli drop'kiem zarobisz na dobre EQ na tą postać będzie ona dobra również w exp'ie. Od 30 poziomu gra daggerem jest po prostu przyjemna.

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie czy opłaca sie grać na s26 teraz ? Jak szybko wbić lvl i wgl bez is'a bo wczesniej miałem sponsora i nie zasmakowałem gry bez is więc piszcie ; >

Opublikowano

To zależy - ja wolę grać na starszych serwerach gdyż można zarobisz szybciej większą ilość Yang co na Solarze jest nie możliwe.

Najlepszym sposobem na szybki wzrost poziomu jest Exp bot, którego polecam lecz tymczasowo po ostatniej aktualizacji gry - bot nie działa.

Bywalec
Opublikowano

graj WP zrob dobre eq(jeżeli nie masz) i dropaj itemy w red lesie na metkach pozniej mozesz isc do dt i ulepszac u kowala. jezeli masz poli P i dobre eq pod nieumarłych to możesz pojsc na ripera

.

Opublikowano

Nie graj z cheatami ;x Polecam s19.. dlaczego? Da się szybko dorobic..., ja tam gram.. wiec mialbym z kim popykac itp :) Przez tydzien grania mam 35 Woja bodziaka, 300kk naszyjnik 1,5k hp butki 1k hp i inne duperele :) wiec sie da dorobic ;o Jak cos Chunjo nick Pysi0r

Jak cos PW z checia pogralbym z kims ;D bo juz troche nudno

Opublikowano

Hmm dzięki za zaproszenia zdecydowałem sie na gre daggerem

Dlaczego ?

Ponieważ mam ponad 110 pd , 40 rękawic i innych dupereli niezbędnych do expa eq jest mi dosyć łatwo załatwić przez znajomości więlkie dzięki 3 mać sie.

Opublikowano

Noo to ładnie ;D Myślę że przez tydzień jak się sprężysz wyexpisz nawet 50... czemu? (ja bodziakiem w tydzien 54 bez pierscieni itp.. ale to bodziakiem <s24>)Tylko wtedy to ja ptrawie 24/7 ; o

Pierscien + pierscien z is'u i masz LvL

Eq pewno tez dobrze masz to szybko wyexpisz.. dla Cb to nie problrem jak widac..

Oke, życzę miłej gry i expa ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...