Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 2 problemy :(

IskraRks_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

1:Mam do was prośbę wiecie jak zrobić by po 3 4 meczykach np Dominacji nie lagowała mi się gra i żebym nie musiał restartować kompa ??

2:Wiecie dlaczego zawsze gdy włączam grę i chcę wejść do menu gry (czyli tam gdzie można zapraszać kolegów i zmieniać bronie) to muszę czekać ok: 1,2 min by gra się załadowała i mógł bym zacząć grać. Innym się tak nie dzieje a, w mw2 tego nie miałem klikałem i od razu byłem w menu. Proszę was. :(

Dam tyle like ile będzie potrzeba :)

Pozdrawiam.

sygnaoz.png

Sygna by Max :)

Opublikowano

@ahdianek spam?

@ikraska co do lagów to jaki masz net/komp i czy używasz laptopa , sprawdź też wentylacje kompa , ew. format kompa ,a co do łączenie sprawdź status nat , a co do tego jak u innych to ci powiem że nie lepiej , wszyscy mają ten problem , lecz łączą się w ciut szybszym czasie

Opublikowano

@zaid

kompa mam normalnego net 20mb/s nat mam otwarty tylko jak sprawdzić wentylacje kompa bo jestem słaby w tych sprawach :P

sygnaoz.png

Sygna by Max :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...