Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Odnośnie Klienta, zajrzyjcie !

Chu-Chi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was pytanie odnośnie klienta.

Posiadam serwer na plikach 2010 + klienta 2010 z luncherem 2010 xD.

Dobra przejdźmy do konkretów, wiem że na kliencie 2008 można rozpakować root_xx locale_xx itd. żeby nie były w formie 2 plików, tylko cały rozpakowany folder.

Czy istnieje możliwość żeby rozpakować na kliencie 2010 te pliki ( root i locale + icon np. ) i żeby klient je czytał, czy jest to niemożliwe, proszę o odpowiedź !

Opublikowano

Omg, nie chodzi mi o wypakowanie plików, nie umiesz czytać :> Ja chce je rozpakować i włożyć do klienta, bez pakowania i się pytam czy da się tak zrobić -.- NA 2008 DA SIĘ USUNĄĆ ROOT I LOCALE A WŁOŻYĆ SAM ROZPAKOWANY FOLDER DO KLIENTA I DZIAŁA, A PYTAM SIĘ, CZY NA 2010 TEŻ TAK MOŻNA !!!

Opublikowano

Nie da się tak.. jeszcze nigdy takiego czegoś nie widziałam a edytuje Clienta długo..

Co do twojej wypowiedzi to .. Staraj się pisać tak aby odbiorca-osoba czytająca wiedziała o co Ci chodzi.

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

Pamiętam w różnych chińskich serverach np locale było rozpakowane i czytało.

Pewnie trzeba coś w bince i indexie edytować.Ale jak tego Ci niestety nie powiem bo nie wiem

Kamer pewnie umie to bo na podobnej zasadzie On ma np serverinfo , item_proto item_list Ale pewnie nie powie

Opublikowano

No właśnie glinka, wiesz o co mi chodzi, ale sam nie wiem jak to zrobić nawet na 2008 ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...