Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] formacje dronów

jasio1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to do cholery jest znowu bp kase chce zdzierac ...

każdy według mnie o tym wie,temat nie potrzebny

PS:za kredki dobre jest to więcej 5% ataku a 15% mniej z rakiet,pozdro ;]

@edit,lol za milion kredek było takie coś na niemieckim,na pl nie.WIELKI ŻAL

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

a na pl jest za kredki zolw i jest moim zdaniem bardzo dobry dla botow, wiecej oslon latwiej uciec jakby ktos nas bil;d a te 7% odjete z ataku to na alienach nie robi roznicy a przy zbieraniu boxow to jzu wogule

Opublikowano

Właśnie przetestowałem "Formacja ćmy F-09-MO" to może faktycznie oznaczać koniec botowania... osłony nic nie dają bo HP schodzi rewelacyjnie. Wcześniej bot spokojnie uciekał do portu albo bazy a teraz pomimo full osłon właściwie nie ma szans.

Opublikowano

Właśnie przetestowałem "Formacja ćmy F-09-MO" to może faktycznie oznaczać koniec botowania... osłony nic nie dają bo HP schodzi rewelacyjnie. Wcześniej bot spokojnie uciekał do portu albo bazy a teraz pomimo full osłon właściwie nie ma szans.

O ile dobrze wiem to jest to jak narazie blad z oslonami. Poniewaz 1milion oslonki na hita nie moze zejsc. BP chce chyba zrobic ta gre dla dzieciakow ktore nigdy do niczego same nie dojda tylko wszystko sobie zalatwiaja albo kupuja ;@ Jezeli BP zrobi zostawi to jak jest z oslonkami to pierdole ta gre ;/

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

no ta cma to troche lipa dla botow i jeszcze ten blad z pokryciem szkod oslona poszycie ale to jzu ponoc zgloszone bo to blad jest taki

Opublikowano

O ile dobrze wiem to jest to jak narazie blad z oslonami. Poniewaz 1milion oslonki na hita nie moze zejsc. BP chce chyba zrobic ta gre dla dzieciakow ktore nigdy do niczego same nie dojda tylko wszystko sobie zalatwiaja albo kupuja ;@ Jezeli BP zrobi zostawi to jak jest z oslonkami to pierdole ta gre ;/

To nie tak... osłony Ci zostają tyle że jest bicie dodatkowo 20% na HP dlatego pomimo że masz dalej osłony padasz.... Nic się nie załatwia ani nie kupuje za realną kasę tylko cierpliwie boci :D

Opublikowano

Nic się nie załatwia ani nie kupuje za realną kasę tylko cierpliwie boci :D

dokladnie nie ma w tej grze nic wartosciowego co da sie osiagnac tylko za pomoca prawdziwej kasy.

Opublikowano

Ale mi chodzilo o nabijanie sobie wszystkiego samemu bez botow smsow przelewow itp ;] wtedy nie duzo FE by bylo ;D ^^

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...