Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skradzone konto w darkorbit prosze o pomoc

xraxik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Forumowiczów.

Mam problem z zalogowaniem sie na konto w darkorbit podejrzewam ze zostało skradzione-a wrecz jestem o tym przekonany.

Postaram sie w skrucie opisac cala sytuacje.

Kupiłem te konto ok 2 miesiace temu(zmieniłem emeil) w tym czasie zdązyłem wykupić premium,pakiet korzysci no i zrobilem przelew na 75zł w MHH.

Podejrzewam ze zrobił to chlopak od ktorego je kupiłem. Na szczescie moje albo i nie?! spisalem numer ID a także ten niby bardzo ważny numer SID, I tu zaczynają sie schody-nieumiem wejsc na konto za pomoca tego SID-u.

Czy pomógłby mi ktoś? napisał jak to wpisać?wyskakuje mi cos takiego:

Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie.

Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek.

EMEIL został zmieniony bo nie przychodza mi wiadomosci z hasłem,niewiem co robic pomocy.pozdro xraxik

//nie ten dział, brak prefiksu

#przenoszę

Opublikowano

Witam Forumowiczów.

Mam problem z zalogowaniem sie na konto w darkorbit podejrzewam ze zostało skradzione-a wrecz jestem o tym przekonany.

Postaram sie w skrucie opisac cala sytuacje.

Kupiłem te konto ok 2 miesiace temu(zmieniłem emeil) w tym czasie zdązyłem wykupić premium,pakiet korzysci no i zrobilem przelew na 75zł w MHH.

Podejrzewam ze zrobił to chlopak od ktorego je kupiłem. Na szczescie moje albo i nie?! spisalem numer ID a także ten niby bardzo ważny numer SID, I tu zaczynają sie schody-nieumiem wejsc na konto za pomoca tego SID-u.

Czy pomógłby mi ktoś? napisał jak to wpisać?wyskakuje mi cos takiego:

Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie.

Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek.

EMEIL został zmieniony bo nie przychodza mi wiadomosci z hasłem,niewiem co robic pomocy.pozdro xraxik

SID z kiedy jest ?

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Może po prostu ściągnełeś coś i ukradli Ci konto :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

sid za szybko sie znmienia wystarczy sie przelogowac i jest nowy wiec to nic nie da

a oprocz maila zieniles passy do konta?

z tego co wiem to nie mozna handlowac kontami na do jest to zabronione w owh wiec support nie wiem czy ci pomoze jak zglosisz na policje

Opublikowano

A przez allegro kupywałeś ?..

Nie możliwe.. Kombinujesz coś.. Sid zmienia się często..

Więc może to Ty chcesz komuś coś ukraść ?..

A jak nie.. To zgłoszenie na allegro może coś pomoże

yolh.jpg
Opublikowano

żeby nowego nie zakładać tematu,mi teraz 2 fulki zapier...ili,były na moil emailu,niewiem jak ktoś mógł zmienić email/włamać się na niego,zamieniałem się kontami,wszystko żeśmy zrobili,było ok,po10min nie mam dostępu do kont,niemam biga,id,ani nic,to się działo szybko,jest szansa na odzyskanie?

Opublikowano

@up jeśli zmieniałeś passy to koleś mógł użyć tego bugu na emaila co jest gdzieś tu na forum..

zmieniałęm ;/ trudno ide na policje,może coś zrobią..

Opublikowano

Jeśli zamieniałeś się kontem z inną osobą, to to był handl, a handel jest zabroniony, więc nawet nie masz po co iść na policje. Lepiej postrasz gościa policją, albo że do supportu bp napiszesz jeśli ci konta nie odda, może zadziała..

support nic nie zrobi,a gościu nie odda pewne ;/ bo niemam biga ani id bo to się szybko działo

Opublikowano

Nic nie kombinuje allegro mi nie pomoże bo handel kontami jest zabroniony,policja rowniez nie bo musze najpierw zglosic do supportu z kolei tam potrzebuje informacje pierwsze haslo,,meil numery tel z jakich bylo zasilane konto.

Wiec SID moge miec w kazdej chwili aktualny bo zalogowalem sie tydzien temu do DO poprzez NK tam pamieta caly czas haslo nawet gdy sie zmieni konto jest na PL1 ma nick jakies chinskie litery i jest bez klanu. Pomoze ktos?

Opublikowano

pl1.darkorbit.bigpoint.com/indexInternal.es?action=internalStart&dosid=513a413e34ad914e8c393abd21c77431';

OK wiec tak wpisalem serwer na poczatku przekleilem srodek i na koncu dalem SID chyba dobrze prawda? wklejam w pasek-tam gdzie sie wpisuje adres strony i nic wyskakuje mi to co wtedy. Pomocy

ps.oczywiscie pozmienialem cyferki w tym przykladowym SIdzie to tylko przyklad

Opublikowano

logowanie SID

pl2.darkorbit.bigpoint.com/indexInternal.es?action=internalStart&dosid=

na końcu wklej SID i zaloguj :)

robilem tak jak mowisz zmienilem zamiast pl2 na pl1 bo konto jest na pl1 i na koncu dalem SID od tego momentu skopiowalem jak pisze dosid= czyli zostaja same cyferki i literki pojedyncze nic to samo co wtedy
Opublikowano

Nie zakladajcie setki takich samych tematow ! -.-

1. napisz do bp ze skradziono ci konto (podajac id, big, i "rachunek" z przelewu

2. napisza ci ze amsz isc na policje jesli nie jestes osoba dorosla wez rodzicow

3. idz na policje zglos to i jesli sprawa zostanie przyjeta upomnij sie o kwitek potwierdzenia

4. wysylasz ten kwitek do bp i czekasz

:)

PzDr :D

Nie zakladajcie setki takich samych tematow ! -.-

1. napisz do bp ze skradziono ci konto (podajac id, big, i "rachunek" z przelewu

2. napisza ci ze amsz isc na policje jesli nie jestes osoba dorosla wez rodzicow

3. idz na policje zglos to i jesli sprawa zostanie przyjeta upomnij sie o kwitek potwierdzenia

4. wysylasz ten kwitek do bp i czekasz

:)

PzDr :D

nic to nieda!!! mowie po raz kolejny.Zeby isc na policje musze miec kwit z BP a BP mi go nieda bo nieznam pierwszego hasla jakie bylo na koncie pierwszego emeila pierwszego numeru telefonu z jakiego bylo zasilane konto!!!-konto kupilem na allegro allegro mi nie pomoze bo zaboroniony jest handel kontami! Policja mnie nie wyslucha bez kwitu z BP i tak w kołko wiec zostaje mi tylko pieprznąc konto po SID.

Jestem w stanie zapłacic komuś za pomoc w odzyskaniu konta znam SID(aktualny-w kazdej chwili moge wejsc i sprawdzic),numer ID,jedyne czego nieznam to adres emeil aktualny po zmianie przez złodzieja(a czego nie widac poprzez logowanie przez nk).moje gg1480355.pozdrawiam

Opublikowano

Na szczescie moje albo i nie?! spisalem numer ID a także ten niby bardzo ważny numer SID, I tu zaczynają sie schody-nieumiem wejsc na konto za pomoca tego SID-u.

Jestem w stanie zapłacic komuś za pomoc w odzyskaniu konta znam SID(aktualny-w kazdej chwili moge wejsc i sprawdzic),numer ID,jedyne czego nieznam to adres emeil aktualny po zmianie przez złodzieja(a czego nie widac poprzez logowanie przez nk).moje gg1480355.pozdrawiam

to w koncu masz spisany sid z kiedystam czy masz dostep do konta bo juz nie kumam cos zaplatales:) co dzien masz inna wersje a co za tym idzie chyba cos zmyslasz wiesz? wydaje mi sie ze masz passy na czyjes konto i chcesz mu ja ukrasc albo chodzi o twoje konto ktore kupiles tylko nie zmieniles emaila, i teraz masz z tym problem, a glupio ci sie przyznac ze taka gapa jestes

Opublikowano

to w koncu masz spisany sid z kiedystam czy masz dostep do konta bo juz nie kumam cos zaplatales:) co dzien masz inna wersje a co za tym idzie chyba cos zmyslasz wiesz? wydaje mi sie ze masz passy na czyjes konto i chcesz mu ja ukrasc albo chodzi o twoje konto ktore kupiles tylko nie zmieniles emaila, i teraz masz z tym problem, a glupio ci sie przyznac ze taka gapa jestes

mi wczoraj fe ukradli,pomożesz?mam dostęp do konta,ale niemam passów,bo grałem w D.O na nk,a tam jak sie zalogujesz,nawet jak zmieni sie passy,masz dostęp do konta w D.O

Opublikowano

no jak amsz to na nk to pisz tak do supportu ze masz konto powiazane i to powinien byc dowod dla nich ze konto jest twoje chyba nie? probowales tak?

Opublikowano

no jak amsz to na nk to pisz tak do supportu ze masz konto powiazane i to powinien byc dowod dla nich ze konto jest twoje chyba nie? probowales tak?

teraz napisałem,że mam dostęp do konta przez nk,dałem wszystkie informacje id,big,napisałem poprzedni nick i aktualny,bo jestem w klanie 2 kontem co jest ta osoba,mam nadzieje że oddadzą mi konto

Opublikowano

teraz napisałem,że mam dostęp do konta przez nk,dałem wszystkie informacje id,big,napisałem poprzedni nick i aktualny,bo jestem w klanie 2 kontem co jest ta osoba,mam nadzieje że oddadzą mi konto

Raczej nie oddadzą ;)

yolh.jpg
Opublikowano

ty dziecko idz sie leczyc i nie pomagaj mi w tej sprawie,naucz sie czytac idz na terapie,CALY CZAS PISZE JASNO I WYRAZNIE ZE MAM DOSTEP DO KONTA POPRZEZ NASZA KLASA KONTO MA NICK Z HINSKIMI LITERAMI I JEST BEZ KLANU,MOGE MIEC W KAZDEJ CHWILI AKTUALNY NUMER SID-a-,ZAKUMALES TERAZ CZY CI NARYSOWAC?Boze jakie NEO.

//Staraj się nie unosić, bo nie warto.

S.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...