Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , jakies 2 tygodnie temu kupilem w media markcie psp + gra za ok 750 zl i karte 2 gb do tego razem wyszlo ok 810 zl i teraz mysle ze zle zrobilem i chcialbym zwrocic te psp i kupic inne tez w mm ale za 700 zl z 2 grami bo jest promocja , ma ktos pomysl za zwrot , psp jest jak nowe 0 rys , nakleilem tylko naklejke ktora byla gratis zeby psp sie nie rysowalo z przodu ;] wiem ze w ciagu 10 dni mozna zwrocic bez podania przyczyny a w tej sytuacji co mi radzicie ?? prosze o odpowiedz;]

Opublikowano

Heh wiem ze przerobione rlz ;] mam soft 5.50 i nie moge narazie przerobic dobrze ;/ temu chcem tez oddac

ale co mam isc do media i powiedziec ze mi sie nie podoba i chcem zwrocic ?

Opublikowano

Omg xD W sklepie nie dla idiotów kupił xD Normalnie idz i powiedz że chcesz oddać a jak cie zapytają czemu to mów co chcesz albo powiedz że nie musisz podawać powodu. A co do konsoli to KUPUJ przerobioną a nie potem przerabiaj...

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

nic nie przerabialem w niej , nie robilem update a oslonke moge odkleic i nie powinno byc sladu (tak zapewnia producent i tak wszedzie pisze ;] )

Opublikowano

Kleszczu zawaliłeś mu swiat w tym momencie -_-"

Jak oddać ? Normalnie powiedz że zwracasz. O powód na 90 % nie zapyta. A jak zapyta to wal ścieme, że wolisz kupić inny sprzęt xD

f.png

Opublikowano

Nawet jak by up zrobił to chyba babka w punkcie obslugi nie bedzie odpalac konsoli i grzebac w opcjach żeby sprawdzić jaki jest soft?

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

heh , a z karta pamieci tez tak moge zrobic ?? tzn tylko pudeleczko od niej jest przeciete do polowy w pol ;d bo jakos musialem wyjac karte ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...