Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto..

DaRRtanG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Nie wiem gdzie napisać...

Kupie jakieś konto.. 8 Irys.. Około 3-4 lf4.. Grube laserki.. Za około stówę ?..

pisz na gg 17739061 ;] mam 8irys 1apis pl1 ostrzerzenie wczoraj było 26pp sentinel,reszte na gg podam ;] prosze napisz xD

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

@upp

Aż taki tępy jesteś na jakiego wyglądasz ?..

Nie pytam się gdzie konta się kupuje.. Tylko czy kupię ;)

z twojej wypowiedzi wywnioskowalem ze chcesz konto kupic, bylo nie dawac tyle wielokropkow to by bylo wszystko jasno:) a tepy to ty jestes skoro nie wiesz ze na forum jest zakaz handlu i nie potrafisz allegro sprawdzic. tam z pewnoscia bys znalazl odpowiedz na swoje pytanie czy kupisz:)

i nie wiem czemu zaraz sugerujesz ze jestem tepy skoro chcialem ci pomoc?? strona ktora ci podalem to oferty sprzedarzy kont licze na like

Opublikowano

Czy ja handluje ?!. Pytam się.. Czy kupię dobre konto za 100 złoty.. A tu zakaz handlu. Logiczne myślenie się włącza..

Co do tematu.. To kupie podobne konto co jest w opisie.. mniej więcej 100 zł.. Na PL2. Max 1 Ostrzeżenie.

Pisać pw. Lub gg 25344236

yolh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...