Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test Strony. ScreenUp. Hosting zdjęć

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Na infe musze zrobić jakąś stronkę. Wymiśliłem sobie hosting zdjęć bo wiem że i tak albo nikt w klasie tego nie zrobi ( bo same ciemniaki ) Albo zrobi przez jakiś generator i jak będzie się facet pytał co do czego to nic nie będzie wiedział.

Stronka nie jest dokończona robiłem na razie przez 3h ( najwięcej zabawy było z CSS ) bo miałem trochę problemów z server FTP wywalał jakiś błąd ale już się z tym uporałem....

Wrzućcie zdjęcia i wklejcie tutaj albo ogólnie zróbcie co chcecie dam like za każdą normalną odpowiedź. ;)

PS: Stronka napisana w CSS, PHP, HTML,

Zamierzam dodac HTML 5 ale jak na razie mało wiem ale w weekend pobawię się nim. :D

z góry dzieki :)

Link do strony:

http://screenup.c0.pl/

Mi w mozzili wszystko dobrze wyświetla ale widziałem że w chromie jakoś inaczej dlatego chcę zrobić w html 5 :)

Storna będzie działać dlatego jak chcecie możecie uzywać jej na co dzień, było by fajnie :D

http://screenup.c0.pl/

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP oooo

Ale wiem że exe nie wysyła i mp3... musze dodać zabezpieczenie żeby nie można było rara ale w sumie.... może paczke z obrazkami spakować.... jeszcze pomyślę :D

Macie po liku

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Chyba Ci coś nie działa. Nie chce wrzucić img. Twórca i wrzucone zdj. nie działają.

//

Git, to chyba u mnie na laptopie nie działało,

www.screenup.c0.pl/upload/wodny.png

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

To tak na razie robiłem na odwal te o nas itd. A chodziło mi tylko o przetestowanie skryptu do wrzucania zdjęć. Potem zajmę się resztą bo w tygodniu to ja czasu nie mam.... I w ten wekeend też niestety nie miałem.. :(

Opublikowano

Jar też zbiera...

www.screenup.c0.pl/upload/gamemodechanger.jar

sygnaturawn.png

Tworzę layouty na YouTube, ale tylko pod tematykę inną niż Minecraft. Ps. Tylko od 50 widzów.

Opublikowano

Zrób sprawdzacz, czyli mogą być tylko zdjęcia w formacie png,jpg,gif,jpeg itd. Zrób też żeby nazwy zdjęć były np:

nazwazwykla_datawrzucenialubinnyciagznakow.png - coś takiego, bo ktos wrzuci cos podobnego i bedzie kita..

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

A więc tak: Zakładka twórca i Wrzucone zdjęcia nie działa. Reszta pięknie i w dodatku nie trzeba czekać tak długo jak na znanych serwisach imageshack.us itd.

Gratuluję i myślę, że będę używał na co dzień :)

s

Opublikowano

bo x0Ph wgrał mi shela i musiałem wszystko usunąć....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...