Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie..

Wojaszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chodzac tak po yt i ogladajac filmiki z shakes'a zauwazylem, ze wiekszosc graczy ma cos kolo 1000-100 000 grzybkow... To sa jakies prywatne serwery czy po prostu wydali tyle kasy? :)

Opublikowano

Sa maniacy shakesa, najczesciej topowi gracze , ktorzy wydaja nawet po 400 zl miesiecznie na gre. DLa mnie to chore, ale dla chwili przyjemnosci ludzie moga wydawac ogromne pieniadze.

Sa prywatne servery, ale pliki ich sa niekompletne i nie dzialaja niektore opcje np karczma , sala chwaly

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano
DLa mnie to chore, ale dla chwili przyjemnosci ludzie moga wydawac ogromne pieniadze.

Na przykład League of Legends ;)

Co do grzybów, na pewno wydali ludzie sporo forsy. Ja również nie widzę w sensu w ich kupowaniu. Poza tym wypadają z misji.

Możesz użyć logiki by usprawiedliwić wszystko. To jest jej potęga, a zarazem wada.

Opublikowano

Sa maniacy shakesa, najczesciej topowi gracze , ktorzy wydaja nawet po 400 zl miesiecznie na gre. DLa mnie to chore, ale dla chwili przyjemnosci ludzie moga wydawac ogromne pieniadze.

Sa prywatne servery, ale pliki ich sa niekompletne i nie dzialaja niektore opcje np karczma , sala chwaly

Na przykład League of Legends ;)

Co do grzybów, na pewno wydali ludzie sporo forsy. Ja również nie widzę w sensu w ich kupowaniu. Poza tym wypadają z misji.

Wyjaśnione.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...