Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie.CrossFire NA

CrossFireEU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Mam problem z grą.A raczej z kontami.Zawsze kiedy się loguje do gry Do CF NA pisze mi że to nie jest mój region/rejon.Wiem o co chodzi że nowych kont nie można już zakładać w żaden sposób a niektóre stare konta nie działają już.

Przechodząć do sedna prozby/pytania.

Chciałem prosić kogokolwiek o konto na CrossFire NA.Najlepiej prosił bym o czyste konto.Czyli 1lv lub 2+.

Wiem,że nie każdy z chęcią oddaje swoje konto,ale naprawde prosił bym aby jednak ktoś "zlitował" ^^ się i oddał konto.

Z góry każdemu dziękuje.

Oczywiście konto nie zostanie oddane tak calkiem za darmo :).Za konto oczywiscie dam Likow a likow ;)

?Edit?

Jeżeli ktoś by się zdecydował to prosze o PW :)

albo jeżeli komuś by się chciało to zrobił by takie jedno dla mnie ;x...Oczywiscie jak ktos umie.

BigClass_1.jpgTakie najlepiej ;) lub + ;)

Opublikowano

Moim zdaniem proszenie o konta powinno być zakazane, bo to praktycznie podchodzi pod wyłudzanie :)

Tak czy inaczej zmień IP+Proxy i będziesz mógł zrobić swoje własne konto, bez żadnego proszenia :)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Tak.Ale każdy zna do nich pasy.Wystarczy że dostanie taki pliczek i już ma moje konto.A kiedy akurat wezmie moje ktore juz sobie ulepsze to posella all i zostawi...

Opublikowano

Ale chodzi o to.Że kiedyś od tak wejdzie na jakieś konto i trafi na moje.A ja tam bede mial rozwiniete i posprzedaje albo przejmie cale konto;// w tym jest problem.

Najlepiej błagał/prosił bym o czyste konto 1lv BigClass_1.jpg+

Bardzo bym prosił.Naprawde by mi sie przydało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...