Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziwny seed

rufus170

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy możliwe jest, żeby naturalnie wygenerowały się półpłytki piaskowcowe? Mi się to zdażyło i to w dziwny sposób(Bug, Herobrine)

Idąc przez mapę zobaczyłem idealnie symetryczną "Kapliczkę" z piaskowca.Podaję seed i namiary jakby co:

seed:7298614536395919242

x:-318.9461026585093

y:72.62000000476837

z:596.4772898441518

SS:

20120202173845.png

Uploaded with ImageShack.us

20120202173818.png

Bywalec
Opublikowano

Tak, to jest normalne to bug. Były już pytania, zdarzało się to kilku użytkownikom. Podobno w wersji 1.2 ma być to naprawione. Na razie się tym nie przejmuj. To tyle. No pomogłem mam nadzieje to liczę na like do mojej kolekcji :).

5jJNSGS.png

Opublikowano

W Minecraft 1.2 maja byc dodane na pustyniach studnie. Pan @Top wlasnie taką znalazl na snapshocie.

To nie żaden Bug tylko dodatek w 1.2

Pomogłes?Wniosłem coś w temat?

Daj...

LIKE

1331413255-U307916.png

Sygnaturka by

Bywalec
Opublikowano

W Minecraft 1.2 maja byc dodane na pustyniach studnie. Pan @Top wlasnie taką znalazl na snapshocie.

To nie żaden Bug tylko dodatek w 1.2

Na razie jest ustawiany jako bug, jest 1.2 ? nie, a to nie zawsze się dzieje. To jest bug'iem. Jak już pisałem, to ma być usunięte. A mają zostać dodane kamienne. Tak wygląda z najbliższych informacji.

Jeżeli nie wiesz to proszę nie wypowiadaj się, żeby nabić posta. To bezsensowne. Skoro twórca napisał, że do zamknięcia to do zamknięcia.

Przepraszam, że trochę Cię krytykuję, jeżeli Cię uraziłem to przepraszam. Taki już jestem.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Ludzie to jest zwykła studnia z snapshota i nic więcej.

Można zamknąć

skoro autor piszę że można to close.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...