Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Perm ban Windows 7

filipens123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy !!! Co robić dostałem bana na MAC czy tam na coś innego . Zmieniałem już Mac i Id systemu i nic ,a nawet nie wiem za co dostałem tego bana .... CZY DA SIĘ COŚ Z TYM ZROBIĆ OPRÓCZ WYMIANA KOMPUTERA????

Opublikowano

ja też już wszystko robiłem oprócz zmiany numeru ID płyty głównej bo nie znalazłem poradnika jak to zrobić .ponoć jak ktoś ma małe wiadomości na ten temat to może se nieżle namieszać z kompem.

Opublikowano

Idziesz do kogoś dajesz mu kompa i każesz zrobić format(najlepiej do jakiegoś sklepu). Później odbierasz kompa i masz zmienione ID dysku. Teraz zmieniasz tylko MAC i grasz dalej. A nie mów że ban za nic. Musiałeś hackować bo na MAC za nic się nie dostaje.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

@up

to nie tak...

mozesz zmienic IP komputera

mozesz zmienic ID dysku twardego

mozesz zmienic adress karty sieciowej MAC

ale SERIALA plyty glownej za nic nie zmienisz... i wydaje mi sie za wlasnie na to nexon daje bany

Specjalista
Opublikowano

powiadasz że windows 7 masz?

jedyne co Ci zostało to zmienić windowsa na przykład na viste lub xp

chociaż nie daję 100% że pomoże, bo nexon teraz cwaniakuje, bo ma nowego programistę

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

chociaż nie daję 100% że pomoże, bo nexon teraz cwaniakuje, bo ma nowego programistę

nic mu to nie pomoże ponieważ ma hardware bana na kompa a nie na system.

Specjalista
Opublikowano

nic mu to nie pomoże ponieważ ma hardware bana na kompa a nie na system.

no i co? ale jeżeli zmieni system na inny to wydaje mi się że to coś może pomóc

a masz laptopa czy PC?

jeżeli masz jakiegoś kolege który ma taki sam dysk twardy jak Ty to poproś go aby Ci pożyczył,

zamontuj go i spróbuj odpalić combata, jeżeli będzie działał to wystarczy kupno nowego dysku twardego

nie jest konieczna zmiana komputera, jedynie jego jakiejś części, w najgorszym wypadku płyta główna

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Czyli moge tylko zmienić komputer nic innego mi nie pomoże ?

Zmiana komputera pomoże nie jeden ty masz ten problem i jeszcze nikomu nie udało sie go rozwiązać moj sąsiad ma to samo byłem u niego zmienialismy mac/ip/id dysku itp itd i jestem pewien ze wszystko dobrze zrobiliśmy a problem nie ustąpił.

Trzeba czekać albo dowiedzieć sie na co konkretnie nexon daje bana choć te "bany" to sa i tak dziwne jeżeli z innego kompa można wejść a tak wogole ten ban to tak jakby za nic bo moj sasiad tez nic nie zrobil ( nie hackowal itp) i ma tego " bana"

Równierz napisalismy do supporta lecz bez odpowiedzi narazie.

Trzeba poczekać bo taki ban za nic to dziwne a wymiana komputera jest nieco drastyczna trzeba poczekać osobom które mają ten problem równierz radze do suportu pisać to kiedyś sie napewno dowiemy o co chodzi

@up mi sie wydaje że ten problem mają użytkownicy win7 bo ja mam viste paru moich kolegow tez viste i nikt nie ma tego problemu a 3 osoby z klasy maja win 7 i wszystkie mają ten problem może przypadek może nie ^.^

Choć zmiana dysku twardego mogła by pomóc ^.- lecz 0 gwarancji

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Też mam windows 7 ale do Xp juz nie wróce nigdy !!!

Chyba że będzie mi się nudziło i zrobie na innym dysku 10 GB reinstalację !!!

Opublikowano

ja posiadam windowsa xp i tez dostałem banna chociaż nie hackowałem ;)

Kiedyś nexon banował za nic, ale teraz musisz zostać zbanowany za coś. Glitchowałeś/obrażałeś innych/używałeś bugów a może o tym nie wiedziałeś, wszedłes przez przypadek do glitcha i ktoś zrobił ss, po czym zreportował na forum i ban. Podaj nick, można to łatwo sprawdzić z listy, czy też raporty. Zmiana systemu raczej nie pomoże, możecie zreinstalować windows 7 (format), spróbować warto, skoro aż tak Ci zależy. Nie można dostać bana na komputer, ale na mac czy też ip. B)

ipo8ba.png

Opublikowano

Kiedyś nexon banował za nic, ale teraz musisz zostać zbanowany za coś. Glitchowałeś/obrażałeś innych/używałeś bugów a może o tym nie wiedziałeś, wszedłes przez przypadek do glitcha i ktoś zrobił ss, po czym zreportował na forum i ban. Podaj nick, można to łatwo sprawdzić z listy, czy też raporty. Zmiana systemu raczej nie pomoże, możecie zreinstalować windows 7 (format), spróbować warto, skoro aż tak Ci zależy. Nie można dostać bana na komputer, ale na mac czy też ip. B)

No to sie zdziwisz bo to nie pierwsza osoba z takim problemem zmieniali juz mac ip.Reinstal systemu też ktoś próbował i nic.Wszystkich tych których tak "zbanowano" nie ma na żadnej liście zbanowanych na forum nexona a nawet nie ma na nich reporta.Ban tak jakby za free..Piszesz że zmiana systemu nie pomoże a format win7 pomoże nie trzyma sie to całości :<

Może zmiana systemu na viste pomoże lub to co napisał epe

a masz laptopa czy PC?

jeżeli masz jakiegoś kolege który ma taki sam dysk twardy jak Ty to poproś go aby Ci pożyczył,

zamontuj go i spróbuj odpalić combata, jeżeli będzie działał to wystarczy kupno nowego dysku twardego

nie jest konieczna zmiana komputera, jedynie jego jakiejś części, w najgorszym wypadku płyta główna

@down kto nie spróboje nie zyskuje ;) Co do wymieniania części myśle że to nie nasza sprawa kto co będzie robił

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To nic nie da moim zdaniem

a masz laptopa czy PC?

No prosze cie ktoś będzie zmieniał części żeby pograć w głupią grę ?Chyba nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...