Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SG vs Co.Uk

wasd123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie czy opłaca sie grać bardziej na co.uk jest to serwer od gameforge z cenami jak stary serwer czy na sg ? Jednak bardziej mi sie podoba co.uk Więc prosze o wasze wypowiedzi.

Opublikowano

SG z pewnością jak sobie poradziłeś z co.kr to dla Ciebie bd serwer dla dzieci ;p i łatwością robienia eq w pikusiu ;p

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

SG mimo zabezpieczeń i handlu IS który mnie odpycha , Gameforge może też kiedyś zdobędzie takie zabezpieczenia i bd OK.SG jest dla mnie załatwy , a cheaterzy mi nie przeszkadzają. Podobaja mi sie eventy z szkatkami i dziczki itp. Wole co.uk ale prosze o dalsze wypowiedzi.

Opublikowano

Ja również polecam Ci SG - na serwerze panuje przyjemna atmosfera co jest chyba najważniejsze. Znajdziesz tam Polaków z którymi możesz zacząć wspólną grę.

Opublikowano

Ja osobiście polecam Ci SG, ponieważ mają świetne zabezpieczenia i zgrany Team, który ciężko pracuje. Nie ma tam botów, ksuć można tylko osobom z innego królestwa.

Opublikowano

Powiem tak serwer łatwy to chaty Ci nie potrzebne a fajnie się dorobić jest uczciwie przyjemniejsza gra jest wiedząc że sam do czegoś doszedłeś np tak jak na co.kr :)

tumblrmv8l.gif

Opublikowano

No sg :)

Ale jak wolisz stary klimat to co.uk lecz też możesz pograć na metin2.com tez przyjemnie się gra :) choć mało ludzi.

tumblrmv8l.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...