Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twisted Fate - AP czy AD?

KoFiv6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was proste pytanie twisted AD czy AP ?

I jaki build do niego AD i AP.

Z gory thx ;)

Arcymistrz
Opublikowano

Moim zdaniem AD ale nawet nienafeedowany AP na 18lvl bez killa zabiera z kart po ok.400 dmg

Build AD :

-Miecz Dorana

-Berserki

-Moc trójcy

-Topór ( z AS i dmg )

-IE

-Banshee

-Blood

i jest fajnie :D

Pod Ap nie znam za bardzo ale potrzeba troszkę many więc nie wiem ale standard

-Pierscien

-Sorcerki

-Może Archengel ale niej est pewien a później AP lub RoA co też ma AP ale da ci tez ap

Jak mnie zchejcą za ten build ap co tam przezyje :D

Opublikowano

Na Ap polecam

Pierścień Dorana->Buty Maga->Zmora Licza (czy jakoś tak nie znam polskich nazw zbytnio)->Różdżka wieków->Zabójczy kapelusz Rabadona->Kryształowe berło rylai->(sprzedajesz pierścień) Wola Starożytnych

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

Summonera Błysk i Podpalenie

a maxować Q potem W i na końcu E i zawsze ult jak możesz

Opublikowano

AD jest chujowe.

AP jest boskie.

Doran ring>Sorki>Rabadon>Rylai/Lichbane>Void staff>Hextech gunblade

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Arcymistrz
Opublikowano

Czy ja wiem nie jest takie hujowe też jest mocne ale ap z jokerami nafeedowany wali tyle że aż cię głowa boli :D

Opublikowano

zagralem z jednym z buildow powyzej ale zaczolem od zmory licza i mnie jechali ale to tez dlatego, ze mielismy feederow w teamie. Treaz bd kupowal Dorana, socery, roa, rabadona, krysztalowe i wole moze sie sprawdzi, ale moim zdaniem jak sie gra ad to ulti jest swietne bo mozesz sie teleportowac do kolesia i z szybkoscia ataku i life stealem latwo bedzie 1 vs 1 ;)))))))

Opublikowano

Czyli jechałeś na moim buildzie

liczy się haras + dobra farma

grać trzeba z głową

Opublikowano

macie jakies buildy pod ad zobacze pozniej jak daje rade 1 vs 1 prosilbym z szybkoscia ataku i life stealem czy jakos tak ;p

Opublikowano

Ale kiedy zaczynam od lich banche czy rabadona to wogule hp nie mam i mnie latwo zabic wiec dlaczego by nie zaczynac od Roa ??

Opublikowano

Kolega jedzie w ten sposób:

Buty + 3 poty -> 3 dorany -> sorce -> rabadon -> lich bane

Potem jak chcesz.. z takim buildem prawie zawsze wygrywa mida. Nie wspomne już o feedzie, który zdobywa poprzez ulta ;>

Opublikowano

Jak na mida to AP z daleka naQrwiasz z Q xD

a jak na lane z kimś to AD :]

AP skille - A-E-W

AD - W - E - Q

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Dla mnie twist fate pod ap odpada. On bez szybkosci ataku i lifesteala jest takim gownem ze niewiem kazdy go zabije ^^ taka moja ocena.

Opublikowano

Jendka zmieniam zdanie. Po kilkuz agranych meczach na midzie z buildem Doran > bucik > doran > doran>obuwie maga> lich banche> rabadon>krysztalowe berlo>i ten rulon na przebicie ;p gralo mi sie zajebiscie. Mysle, ze twist na mida pod ap jest cudna postacia ;))))

Opublikowano

gosciu nie pisz 3 posty pod sobą zaraz raporta dostaniesz jak wbije mod i tyle !

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Kurde sorki ale nie zauwazylem ze tak pisalem bo wlasnie wrocilem z ferii i odrazu sie wbilem na mpc i nie patrzylem. Wiecej to sie nie powtorzy -_-

Opublikowano

Najlepsza jest hybryda, AP + AD

Miecz pistolet Hextech, Zmora Licza, OStrze Gniewu Guinsoo to podstawa u takich postaci.

Robienie pod AD to idiotyzm, sorry.

Robienie pod AP jest ok, ale robiąc pod hybryde będziesz miał więcej dmg na ''combo'' tf'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...