Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] BAN pl1 :)) dzis

Daniel11l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik który wychujał BP. Za eleganckie bocenie Możesz

• Nabić punktów doświadczenia
  • Nabić poważania
  • Nabić kredytów
  • Nabić Swojego Jackpota
  • Zebrać wiecej energii do wrót międzygalaktycznych bo dóżo banów sie posypało,ponadto mozesz dalej bocić i miec wyjebane na ich skrypty :D

5% za gimbusa ? wes ogarnij

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lohoho , po 7 miesiącach bocenia dopieroli mnie złapali. I to nie tylko za pl1 sie wzielei

Has sido identificado como usuario de automatismos. Te hemos quitado lo siguiente:

• El 20% de tus puntos de experiencia.
  • El 10% de tu honor.
  • El 33% de tus créditos.
  • El 100% de tu jackpot.
  • El 100% de tu energía de puertas galácticas.

Además: Durante los próximos 7 días, solo podrás recoger cajas bono y cajas de carga cada 30 segundos.

Estás bloqueado hasta el 2012-02-03 03:56:04.

Opublikowano

To ja dziś szczęśćie miałem 1 konto na pl2 alienki - nic

2 na pl3 też alienki i nic

Na pbdobocie od wczoraj rano po 10h na dzień z przerwami

1 na kbocie od ostatniej fali banów też alienki po 10-15h na dzień

i jeszcze koledze 2 konta na kbocie puszczam, bo u niego nie działa i nic - chybam duże szczęście miałem :D a

Opublikowano

Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Straciłeś następujące wartości:

60% punktów doświadczenia

70% poważania

67% kredytów

100% z Twojego Jackpota

100% energii wrót międzygalaktycznych

Ponadto w ciągu najbliższych 7 dni możesz zbierać skrzynki bonusowe i cargo tylko co 30 sekund.

Pozostaniesz zablokowany do 2012-02-03 12:49:41.

I mnie też złapali -,-

1398347001-U399156.png

Opublikowano

60% ? ;o

Jak napisał NoobKiller

"

Pozdrawiam tych co nic nie dostali, dostaniecie za tydzień

:)

Myślicie, że czemu takie okrągłe liczby?

Bo skanują tylko zakres ID, a nie wszystkie ID jakie są. Dajcie ID na kontach które dostały warna, i sprawdzimy tą teorię.

Co do bicia alienów, może i to zmniejszy ryzyko wyłapania, ale raczej niewiele."

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

to IVAN się sprzedaje BP w 100% nie ba szans żeby zidentyfikowali tyle osob.. poaptrzcie iel kiedys identyfikowlai a ile teraz. zaledwie miesiac temu urzytkownicy botow byli nie do zlapania.. a dzis ?! po 13tys osob.. to jest ewidentna sprawa PRODUCENTOW BOT KTORZY SIE SPRZEDAJA !

Opublikowano

Słyszałem coś o tym już że ivan dane jakieś puszcza do BP, na forum niby Simm mówił że to brednie, ale blokuje każdy temat, jak o tym się wspomina i banuje użytkowników...

Niby coś tam Simm wykręcał się, ale tylko winny się tłumaczy ;-)

Opublikowano

Słyszałem coś o tym już że ivan dane jakieś puszcza do BP, na forum niby Simm mówił że to brednie, ale blokuje każdy temat, jak o tym się wspomina i banuje użytkowników...

Niby coś tam Simm wykręcał się, ale tylko winny się tłumaczy ;-)

Z tym to nie wiadomo. Po odejściu roberta nawet mówili , że też z ivanem robił , razem z ruskim BA.

Opublikowano

No i ja Kbot. Dodatkowo z PL2 osób które mi znane zbanowali 4 i tez Kbot.

Poza tym frekwęcja banów jest większa i to dużo większe.

Poza tym

Usprawniliśmy także komunikację systemową – i przez pewien czas żaden „bot” nie pojawił się w grze. Niestety znalazły one sposób, aby obejść systemy zabezpieczeń – ale obecnie testujemy kilka nowych metod, aby „dać im w kość”. Będziemy kontynuować walkę z botuserami oraz twórcami tych programów, aby gra była jak najuczciwsza dla wszystkich Graczy. Jak dotąd za sam styczeń 2012 złapaliśmy i ukaraliśmy ok. 25.000 botuserów.

Ciekawe jakie to usprawnienia?

Pewnie rzuciła firma BP Ivanowi pare Euro a ten w gacie mało co się nie zesrał i podesłał ID kont które długo juz bociły, następnie BP sprawdziło czy szły przelewy z takich kont. Były przelewy nie ma bana, nie było bądź bardzo mało (max sms na MHH) jest ban :D

A kolejna sprawa to statystyki mówią same za siebie

Czasy Roberta:

Witajcie Kosmiczni Piloci!

W dniu dzisiejszym zostało permanentnie zablokowanych 4000 kont nieuczciwych graczy. Kolejne 14000 kont zmieniło swój status na poziom 1, 2 lub 3.

"Mamy Cię!"

Wasza Ekipa DarkOrbit

Z 12.07.2011

W dniu dzisiejszym zostało permanentnie zablokowanych 4492 kont nieuczciwych graczy. Kolejne 17669 kont zmieniło swój status na poziom 1, 2 lub 3.

"Mamy Cię!"

Wasza Ekipa DarkOrbit

Niby jest tych kont lecz nie było odczucia

Data: 27.07.2011

Dziś następuje permanentna blokada kolejnych kont nieuczciwych graczy - 3.079.

A 7.948 kont zmienia swój status na kolejny poziom w nowym systemie gradacji.

Miłego "zgrzytania zębami" smile.gif

"Mamy Cię!"

Wasza Ekipa DarkOrbit

To już Czasy Wielkiego (jak go chuja nie lubie i drugiego fraglesa) SIMM-a i MOON-a

08.11.2011

Dziś permanentnie zablokowano 870 kont nieuczciwych graczy. Kolejne 2.211

kont zmieniło swój status na kolejny poziom w nowym systemie gradacji.

"Mamy Cię!"

Wasza Ekipa DarkOrbit

Ciche dni grudniowe 20.12.2011

Dziś nastąpiła permanentna blokada kolejnych 85 kont nieuczciwych graczy.

Następne 583 konta zmieniły swój status na kolejny poziom w nowym systemie gradacji.

"Mamy Cię!"

Wasza Ekipa DarkOrbit

Jak wyżej tyle że 17.01.2012

Dziś permanentnie zablokowano 1.500 kont nieuczciwych graczy.

Kolejne 13.000 kont zmieniło swój status na kolejny poziom w nowym systemie gradacji.

"Mamy Cię!"

Wasza Ekipa DarkOrbit

I nasza jak nie zadziwiająca dzisiejsza akcja BOT BugPoint 2012

Aż to jest tak dziwne że logiczne :D

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

ciche dni bo jeszcze skrypt chujowo działał, albo wcale nie działał i sami latali po mapach szukać, zobaczysz za tydzień też będzie tyle samo warnów, Ci co dostali, maja na 3-4 tyg spokój bo po id kont sprawdzają warny, pewnie mają ciekawą listę od : CIEKAWEJ osoby, która sprzedała info o botach dla jakiegoś ba

Opublikowano

Oni nie mogą się zalogować na konto gracza :P Tylko mogą sprawdzać co na koncie robią xD A poza tym jak oni mogą to robić jak by sami się podrzucili i by używali bota więc ja sam nie wiem xD

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Szanowny(a) Graczu,

podczas rutynowej kontroli stwierdziliśmy, że na koncie dochodzi do naruszenia naszych Ogólnych Warunków Handlowych - wykryliśmy używanie bota.

Konto zostało ukarane przez Community Managera w Niemczech, bez prawa do reklamacji w supporcie elektronicznym.

Wszelkie dalsze spory należy kierować na adres poczty tradycyjnej w języku angielskim lub niemieckim.

Bigpoint GmbH

Drehbahn 47-48

20354 Hamburg

Germany

Dziękujemy za wybór naszych gier (banowanych graczy)

Z poważaniem,

Wasza Ekipa Smierdzącej Sprawy

Tyklko raz użyłem kbot trial jakieś 5 dni temu (2 h polatał se i więcej nic) i 60% PD w chuj polecialo. Mają namiary dobre.Tylko w jaki sposob ID otrzymują ;]

Na bicie alianków nie maja skrypta :D jak na razie.

Rejestracja konto od 2008 grudnia.

Opublikowano

Gracie na botach to macie -_- moim zdaniem ten kto gra na bocie to ten co nie potrafi nic samemu :)

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

Oni nie mogą się zalogować na konto gracza :P Tylko mogą sprawdzać co na koncie robią xD A poza tym jak oni mogą to robić jak by sami się podrzucili i by używali bota więc ja sam nie wiem xD

Ta wierz im co mogą... Każdemu te same odpowiedzi dają z szablonu. Huje z nich. I tyle

Opublikowano

Ale to jest nie logiczne .. Nie opłaca się im tak sprawdzać i wgl.. Poza tym na niektórych serwerach niektórzy "grajkowie" mają te same ID..

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

najgorsze to to ze przed uplywem 30 dni permy sa;/ mialem konto 2 tyg niecale juz prawie fe bylo i ban;/ ale to tyga temu, a swoja droga to dziwne jak po 2 h bocenia ban leci. wiec ni cholery nie wiadomo jak oni to wykrywaja:( watpie zeby ivan sprzedal sie bp bo na pbdobocie tez bany leca a on nic do tego nie ma akurat. poprostu bp ma juz zbyt dobry skrypt;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...