Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 - Laaagi -.-

matrix1500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

od wtorku mam takie cos ze jak przychodzi do mnie kilka mobkow to sie nagle scina i budze sie dopiero jak juz jestem martwy tak samo jak chodze po m1 , m2 ...gdy cos chce napisac na czacie to pojawia sie to 5 minut pozniej...-.-'...Chcialbym dropnac kilka stalek wiec prosze o szybka odpowiedz ;/ Dzieki z gory..Aha gram w to longju od 2 miesiecy i NIGDY takiego czegos nie mialem ;/ Jesli zadziala beda 5* !!!

Opublikowano

może ściągasz coś albo jakiś program masz włączony

Nie Piszcie o cybuchu MrCybuch Dopisując Mr na początku jego Ksywy okazujecie mu szacunek

cybuch To Śmieć Jeżeli Tez Tak Uważasz Wklej To Do Swojej Sygnaturki

postać:

aktualnie polski metin :P

ninja dagger 36lvl+

s.10 Gromo Shinsoo

Opublikowano

Nic nie sciagam X.x

A to co mam wlaczone to gg i avast....Jest jeszcze ktos co sie zna na tym ? Prosze o szybka odpowiedz bo juz mnie wkurw** to ze caly czas mnie kicka i scina..-.-

Opublikowano
Takie są tera lagi bo neo siedza tera.

No i powiedz mi dzieciaku po co spamujesz? O_o

Neo byly sa i beda...to napewno nie jest tym spowodowane bo tylko ja tak mam...pytam sie innych graczy a oni maja normalnie...-.-

Budowniczy
Opublikowano

Defragmentacja nic nie da, mam to samo robilem juz wszystko co mozliwe i nic.Jak chcesz chodz troche je zmiejszyc to ustaw w procesach Priority serva na "High", troche pomaga...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Opublikowano
No i powiedz mi dzieciaku po co spamujesz? O_o

Neo byly sa i beda...to napewno nie jest tym spowodowane bo tylko ja tak mam...pytam sie innych graczy a oni maja normalnie...-.-

ja też tak mam, dlatego zmieniłem serwer...

Opublikowano

po prostu nie mam xDDD

gram po prostu tylko z odpalonym metkiem bez gg skype i antywira i all smiga bez lagow

Opublikowano

Też mam lagi sklep wystawie 5 minut i wywala ...Mooby bije to czekam 2minuty żeby chity szły i skille.

Ssam pały za 5zł.

Opublikowano
Też mam lagi sklep wystawie 5 minut i wywala ...Mooby bije to czekam 2minuty żeby chity szły i skille.

Tak samo jak ja -.- ! wystawilem w sklepiku eq dla sury bo zmieniam na woja polozylem sie spac a po kilka minutach slysze dzwiek tam gdzie sie loguje -.-

• Dodaj nową pozycję...