Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] bugowanie wyplaty klanowej

poker#16#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktos buguje jeszcze wyplate klanowa? jesli tak to na jaki serwerze? i ile mu razy buguje, oraz jakie wartosci wpisuje przy bugowaniu? no i jaki ma net i ping,

bo u mnie jest taki myk ze na pl3 max 2 razy wyplaci o ile wogule wyplaca ana pl1 dzis zbugowalem 5 razy a wpisuje 1000 i 50 na necie 6 mega i ping ok 50 a wczesniej z 70 mln w klanie robilem i 8 mld wyplaty ale tylko na pl1, bo na pl3 jak pisalem max 2 razy tylko.

Opublikowano

U mnie to już od końca listopada ani razu się nie udało zbugować wypłaty na PL1 a próbowałem dziesiątki razy :angry: :angry: :angry:

Wcześniej nawet i 50x się udawało, a teraz dupa 8S

Na innych serwach nie mam pojęcia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

sorry ze odgrzebuje tak stary temat ale chce sie spytac czy to dziala jeszcze na pl3 i ile wyciagne z klanu majac tam np. 10-15mln przy necie 2mega i jakies 50-80 ping ??? I jak zrobic?

1331904441-U471369.png

26764847183445389140.png

Jeśli pomogłem - daj Like, jeśli nie - pisz na PW

Opublikowano

Ja próbowałem i nic :( nie wiem jak mogłeś to jeszcze użyć :D mi nie działa :(

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Ja próbowałem i nic :( nie wiem jak mogłeś to jeszcze użyć :D mi nie działa :(

też na int2? Amerykańskie serwery są bardzo opóźnione w rozwoju :F

Opublikowano

Jeszcze działa. Dzisiaj na int2 potroiłem.

A ja jak próbuje na PL1 wypłacić całą kasę z klanu to tylko 1x mi wypłaci,

a jak mniejszą kwotę to wypłaci kilkakrotnie z tym że odejmie mi kredki z klanu zamiast "stworzyć" z powietrza.

Opublikowano

wlasnie na pl3 wyplacilem 2 razy;d wiec wciaz dziala potwierdzam;d , a sposob na kredki masz sprzedajac drony masz tuty w dziale tutoriale

Opublikowano

to buguj flaxy o ile masz jeszcze i w miare duzo ci buguje;d a jak nie to czasem warto sprzedac te 4 irki zbugowac troche kredek i odkupic irki z powrotem na aukcji:)

Opublikowano

Ej a zaraz, a może wersja Firefoxa ma jakieś znaczenie ?

Kiedyś bugowałem wypłatę na ff 3.6 i się udawało,

a teraz mam ff 8 i lipa jest

Myślicie że to ma jakieś znaczenie ?

Opublikowano

Hehe ja bez żadnych bugów robiłem 4,3 mld na miesiąc kredek :P

ale teraz to by mi się przydało kilka razy wypłacić z bugiem.

PS próbowałem starego ff 3,6 zrobić buga na wypłatę i też dupa :unsure:

Opublikowano

up

ja mialem bardzo duzo roznych kont na roznych sewach ale osobiscie w tym klanie nie bylem;d mogl to byc kolo z ktorym sie na konta zamienialem bo nick taki byl na jednym koncie;d ale tu nie gadajmy o tym bo spam;d

3up da sie miec miliardy wogule nie grajac;d zakladasz konto bonusowe z bb i bugujesz flaxy ktore tam masz w bonusie;d w godzine spoko kilkanascie mln sie da jak nie kilkadziesiat;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...