Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje/Zlecenie]Dam zlecenie, szukam programisty.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 600
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zlecę: Wykonania skryptów typu: Ranking na stronie,rejestracja na stronie = rejestracja w grze itd.
Koszt: Dogadamy się z zyskami;>
Kontakt: PW

Opublikowano

Oferuję: Projektowanie stron internetowych, logo.
Koszt zależy od wymagań klienta oraz czasu poświęconego na dany projekt.
Kontakt jak i inne informacje opisane są poniżej:
kvbg.png
c66.png
3tdi.png

Opublikowano

Szukam moderatorów do mojego forum!

Na początek kilka informacji o moim forum:

• Forum jest tylko dodatkiem do mojego serwisu: http://greefy.pl
  • Szukam ogarniętych osób, którym będę mógł zaufać, ponieważ będę zajmował się głównie nagrywaniem poradników dla mojego serwisu
  • Każdy dział będzie miał przypisanego moderatora, a każde forum w tym dziale będzie miało po dwóch moderatorów
  • W miarę rozwoju forum zacznę wypłacać pensję dla moderatorów itp.

Kogo szukam?:

• Moderator działu Webmastering, oraz moderatorzy poszczególnych for w tym dziale (UWAGA! Wymagana znajomość w tematach for):
    • ​HTML/PHP/CSS/MYSQL
    • JavaScript/Technologie Flash/jQuery
    • Skrypty (tutoriale co do tworzenia for i CMS-ów na podstawie skryptów
    • Projekty użytkowników
  • ​Moderator działu Programowanie, oraz moderatorzy poszczególnych for w tym dziale (UWAGA! Wymagana znajomość w tematach for):
    • C,C++.C#
    • Java
    • Delphi, Pascal
    • Visual Basic
    • Ruby
    • Perl
    • Python
    • Projekty użytkowników
  • Moderator działu Hardware, oraz moderatorzy poszczególnych for w tym dziale (UWAGA! Wymagana znajomość w tematach for):
    • Procesory, płyty główne i RAMy - Dyskusje o procesorach (Intel, AMD i innych), płytach głównych i pamięciach RAM.
    • Karty graficzne i monitory - Dyskusje o kartach graficznych oraz monitorach LCD i CRT.
    • Karty muzyczne i głośniki - Dyskusje o kartach dźwiękowych i zestawach głośnikowych.
    • Obudowy, zasilacze, oraz chłodzenie - Wszystko o systemach chłodzących, zasilaczach i obudowach komputerowych.
    • Zestawy komputerowe - Dyskusje o kompletnych zestawach komputerowych. Pomoc w składaniu.
    • Pozostałe urządzenia - Dyski Twarde, napędy CD/DVD, nagrywarki, pamięci Flash, Tunery TV, Myszki, Klawiatury, Drukarki, Skanery i inne.
    • Overclocking & Modding - Wszystko o podkręcaniu procesorów i kart graficznych oraz upiększaniu swojego peceta.
    • Komputery przenośne - Dyskusja o notebookach, netbookach i palmtopach.
    • Recenzje użytkowników - Recenzje i opinie użytkowników greefy.pl
  • Moderator działu Systemy operacyjne, oraz moderatorzy poszczególnych for w tym dziale (UWAGA! Wymagana znajomość w tematach for):
    • Windows 8
    • Windows 7 i System Server 2008
    • Windows Vista
    • Windows XP, 2000 i Server 2003
    • Linux/Unix
    • Mac OS X
    • Inne systemy operacyjne - Android, iOS, Windows Phone itd.
  • ​Moderator działy Ogłoszenia

Jak się zgłosić? - Wystarczy wysłać podanie na e-mail: [email protected] lub napisać na pw :D

43754361846876289522.png

Opublikowano

hi8dhbpcft84.png

Przyjmę zlecenie na: Każdy rodzaj strony www, skrypty, poprawa stron, layout, kompletne strony www dla serwerów Metin2 i Minecraft, panele administracyjne, płatności SMS, wizytówki, bazy danych, strony CMS itp, jeżeli masz wątpliwości co do zakresu zleceń - napisz do mnie.

Znam języki: HTML, CSS, JS, Java itp.

Koszt: Każde zlecenie jest wyceniane w sposób indywidualny. Jednak z racji mojej działalności na MPC, zlecenia dla użytkowników forum są wykonywane priorytetowo i oczywiście ze sporym rabatem. Wycena projektu nic nie kosztuje!

Kontakt: Bezpośrednio do mnie (można też śmiało pisać na forum)

[email protected]

Dane firmy:

www.lessel.pl

[email protected] 

Postaw na jakość i zaufaj specjalistom z wieloletnim doświadczeniem w branży gier MMO oraz ebiznesu.

Tworzymy strony, które mają zarabiać !

Szybko, solidnie i co najważniejsze TANO !

Wystawiamy FW !

Kompletne projekty (logo, layout, strona, slogany) a specjalnie na lato miejsce na serwerze i domena ",pl" w cenie 500-600 zł !

f.png

Opublikowano

Poszukuję osoby która wykona mi stronę www/forum.

Najlepiej w ramach zdobycia własnego doświadczenia :)

osoby chętne prosiłbym pisać na PW.

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Język programowania – zbiór zasad określających, kiedy ciąg symboli tworzy program komputerowy oraz jakie obliczenia opisuje.

Z wikipedii. W html nie ma obliczeń...

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

Witam!

Wykonam stronę poświęconą serwerom gier, płatnościom online, czy też po prostu serwis internetowy. Całość oparta jest o mój własny framework.

Stronę mogę bez problemu połączyć z dowolnym silnikiem forum. Do tego integracja z serwisami społecznościowymi, lub systemami autoryzacji zawartymi w silniku gry. Płatne rejestracje, zdalne zarządzanie serwerem(jeśli silnik gry na to pozwala), prostota zarządzania panelem administracyjnym. To i wiele innych znajduje się w moim silniku, a każdą inna funkcję mogę dopisać na potrzeby strony. Wszelki kontakt na gg:9332277(przyjmuje tylko poważne oferty!)

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

Szukam osoby która pomoże , przy tworzeniu radia dokładnie szukam kogoś od grafiki jak i programisty radio nie będzie byle jakie będą puszczane najlepsze sety DJ w piątki będą goście specjalni jak i w soboty mam własne domowe studio i brak korzystania z sprzętu dlatego pomysł na radio audycje radiowe będą podzielone na ( hardstyle,early-hardstyle,hardcore,dance,house,trance,dubstep,hard dance ) podaje kontakt GG : 36718495 pisać PW

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Szukam programisty który wykona skrypt streamingu konsoli serwera Minecraft na stronie WWW w czasie rzeczywistym. Uprzedzam, że nie płacę w ciemno. Proszę o kontakt wyłącznie przez GG: 25465505

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Przyjmę zlecenie na: Pomogę w stworzeniu forum na silniku IP.B . Szmat czasu z nim przepracowałem i z niejednym przypadkiem miałem do czynienia .
Koszt: Myślę ,że wystarczyłoby umieszczenie bannera mojego forum u dołu strony.
Kontakt: 45929530

Więcej informacji na GG.

Opublikowano

HTML to jest hipertekstowy język znaczników, tak więc nie jest językiem programowania.

Lubię jak ktoś kto chciał błysnąć robi z siebie debila. Cytując:

Ludzie nauczcie się w końcu, że HTML to nie jest język....

W którym momencie wspomina on o języku programowania? Napisał, że to nie jest język, tak więc nie ma racji.

Poszukuję osoby która wykona mi stronę www/forum.

Najlepiej w ramach zdobycia własnego doświadczenia :)

osoby chętne prosiłbym pisać na PW.

Może jeszcze unikatową skórkę do tego i jakiś fajny cms? A najlepiej lamborginii pod domem i mieszkanie 100m2 też darmo. ;)

Nie no, proszę was, szanujmy siebie i swój czas. ;)

Uczę podstaw zarabiania w internecie. Zainteresowany? Wyślij mi PW!

Opublikowano

Witam!

Wykonam stronę poświęconą serwerom gier, płatnościom online, czy też po prostu serwis internetowy. Całość oparta jest o mój własny framework.

Stronę mogę bez problemu połączyć z dowolnym silnikiem forum. Do tego integracja z serwisami społecznościowymi, lub systemami autoryzacji zawartymi w silnikugry. Płatne rejestracje, zdalne zarządzanie serwerem(jeśli silnik gry na to pozwala), prostota zarządzania panelem administracyjnym. To i wiele innych znajduje się w moim silniku, a każdą inna funkcję mogę dopisać na potrzeby strony. Wszelki kontakt na gg:9332277(przyjmuje tylko poważne oferty!)

Opublikowano

Lubię jak ktoś kto chciał błysnąć robi z siebie debila. Cytując:

W którym momencie wspomina on o języku programowania? Napisał, że to nie jest język, tak więc nie ma racji.

Może jeszcze unikatową skórkę do tego i jakiś fajny cms? A najlepiej lamborginii pod domem i mieszkanie 100m2 też darmo. ;)

Nie no, proszę was, szanujmy siebie i swój czas. ;)

Masz rację. Nikt nie wspominał, że HTML to język programowania. Napisałem po prostu, że jest to język, bo jak to inaczej zdefiniować? -.-

43754361846876289522.png

Opublikowano

Geniusz od stron za sms jeżeli nie macie o czymś pojęcia to nie wypowiadajcie się, bo sami pokazaliście, że wasze umiejętności są zerowe.

HTML to nie jest język.

Pan @UP ta uwaga nie była skierowana dokładnie do ciebie tylko do wszystkich geniuszy, którzy tak napisali.

Aha i na marginesie to pisząc, że znacie HTML i CSS raczej się ośmieszycie niż zareklamujecie, bo HMLT i CSS to totalna podstawa ;)

Pozdrowienia dla ludzi myślących :)

Opublikowano

Geniusz od stron za sms jeżeli nie macie o czymś pojęcia to nie wypowiadajcie się, bo sami pokazaliście, że wasze umiejętności są zerowe.

HTML to nie jest język.

Pan @UP ta uwaga nie była skierowana dokładnie do ciebie tylko do wszystkich geniuszy, którzy tak napisali.

Aha i na marginesie to pisząc, że znacie HTML i CSS raczej się ośmieszycie niż zareklamujecie, bo HMLT i CSS to totalna podstawa ;)

Pozdrowienia dla ludzi myślących :)

Zobaczysz coś magicznego gdy rozwiniesz i przetłumaczysz sobie skrót HTML. ;)

Pozdrowienia dla tych, którym się wydaje że myślą. ;)

Opublikowano

HTML jest językiem. Językiem opisu struktury dokumentu. Natomiast nie jest językiem programowania, ponieważ nie opisuje logiki.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

HTML jest językiem. Językiem opisu struktury dokumentu. Natomiast nie jest językiem programowania, ponieważ opisuje logiki.

No crap, seriously?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...