Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w zrobieniu postaci !

ZloscUlicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam postać 20 lvl jest to wojownik body, chce zrobić do niego dobre eq i pytam was co polecacie :)

Jak pokierować tą postacią ??

Posiadam 350.000.000 yang

Fms +9 sr 22% um - 6 KD 2x Spalone.

Rib +9 sr 10% um 0 KD 2x Spalone

Ile za riba i fms mogę wyciągnąć ? I co za te yangi mogę kupić dobrego ?

Gram na monolicie.

Postacią będę chciał grać długo....

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Kup eq 1k hp, wykuj sobie żelaka na +8 (ulepszacze dropią na pustyni, kupujesz +5 od tych co w v2 siedzą)

Zrób sure, wbij nim 54 i chodź na lorda.

Wojem wbij 35, boj i tym ribem metki 30/35 klepiesz aż zarobisz na eq 1.5k hp, ebo +9, fms sr 30. W tym czasie powinieneś już mieć sure z jakimś 40 lvl'em, codziennie czytaj na niej ku, eq przekładaj z postaci na postać. Jak już będziesz miał te eq 1.5k hp, to wbijasz surce 52, wojowi 40-45. Surą czytasz skille do M8, wojem walisz metki 45 dropiąc ogony węża z + Za tą kase kupujesz już duchową +7/8 z kd uchyłki +4, robisz fenki +7/8, rogowy +7/8 żeby mieć 'na potem'.

Możesz też nie walić lorda, tylko wbić skille G i od razu do v2 z buffem (jak zaczniesz dropić ogony, rób buffa 2xM, czytaj skille codziennie, kup tarcze i broń jakieś 6 inta).

W v2 do 75, później mapki ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

UP dobrze pisze.. ja tak robie :) tzn na razie samym bodziakiem do 35 i robie pozniej sure... mam 30 lvl sposob sie sprawdza... :) lepszego chyba nie ma... Riba sellnij fms'a zostaw... zrob eq +6 i expisz.. ale moze upatrz sb jakies butki czy cos z 1/1,5k hp... w 100% popieram up'a

A i kup juz te 22 medale :) .. Zrob tak ze wbij 25 bodziakiem pozniej sura WP i rob LvL konia ;x 2 postaciami... pozniej bodziak 35 nadropisz sie troche kup KU dla Sury WP sura wbij 35 (2 skille M) i czytaj... i bodziakiem drop

Opublikowano

Możesz jeszcze zrobić tak, zdobyć takie eq +6/7 zrobić dropka nabić 30-35lvl i na metiny zazdrości. (dobrze by było jak byś mial bojowca). Co dziennie bedziesz cos dropil i sprzedawal daje Ci 2 tygodnie i masz pełno kasy. Kupujesz Zbr, hełm, kolczyki, lancuszek i buty z 1/2k pż, i masz dobre eq :D

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

No to rób tak : teraz, tym 20 lvl idź expić. Wbij 25 lvl i zrób misje konną. Gdy już zrobisz misję, to idź dropić na besty w dolinie. Codziennie rób misje konną i chodź na besty, dopóki nie wbijesz 35 i 10 lvl konia. Zrób boja i idź na metki w m2. Jeśli na bestach szybciej byś wbił ten 35 to łów rybki. Gdy będziesz siedział na metinach w m2, oddawaj exp do gildii. Najlepszy zarobek według mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...