Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nazwa

NAZWA  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która Nazwa najbardziej wam si? podoba na nazw? klanu

• [N]iggas™
      4
    • D13™
      7
    • Return[PL]
      1
    • Desperado™
      6
    • ILLusion™
      8
    • X-Game[PL]
      4
    • Dzem[PL]
      1
    • [S]zalen[I]
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z możliwych najlepsza nazwa to Desperado, ale ogólnie najlepszą nazwą klanu jest Team Bring It.

Opublikowano
PS. Jak się nie podobają nazwy to nie pisz PROSTE!

Sam napisał, żeby wypowiedzieć się, która nazwa NAM się najbardziej podoba, więc piszemy. Ty kurwa nie zabronisz nam mieć swojej subiektywnej opinii i napisać jej tutaj. Srasz się o ten temat, tak jak to Ty byś go założył. To forum dyskusyjne i każdy ma prawo do wypowiedzi. Bez poważania, spierdalaj.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Skończ, napisałem, które nazwa z "podanych" wam się podoba, więc nie cwaniakuj, ten temat jest założony, żeby podać nazwę z "ankiety" która się podoba, udajesz czy taki jesteś ?

Wysłał bym SMS'a o treści POMAGAM, ale mi na Ciebie kasy szkoda :x

A temat założył mój kolega więc mam prawo się udzielać!

Opublikowano
Skończ, napisałem, które nazwa z "podanych" wam się podoba,

Sam nie wiesz co piszesz, "Która nazwa najbardziej wam się podoba na Klan" - zadajesz nam takie pytanie, więc mamy prawo do odpowiedzi, że żadna, nie widzę tutaj żeby było napisane, że jeżeli Ci się nie podoba, to się nie wypowiadaj. Krytyki kurwa nie umiesz przyjąć, nazwy są do dupy, więc na pewno nie będę kłamał, że mi się podobają.

A te swoje teksty to schowaj sobie w buty dzieciaku, bo fajniejszy i tak nie będziesz.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Najlepsza bedzie: DebilTeam.

a z tych z ankiety to ILLusion

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...