Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Paczki

wonderland77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

ZA przejscie FT dostało sie transport lockery i tu moje pytanie ja za range na 2 koncie SSG1 dostałem kompletny shit jakis kask i bron co nie idzie z niej grac tak samo moi kumple z klanu ale juz nie bede pisał co gadali na ts jaka byla ich reakcja ze dosali gówno czy wy tez dostaliscie shit z paczek na 1D ??

I mam jeszcze pytanie odnoscie black key czy jak otwieram skrzynke to nie ma znaczenia czy innym wpada cos w tym czasie z tych paczek ? czy np wezme paczke i jest tam spec perm i go otworze to jest czy to jest zmienne ze np teraz moze byc spec a za chwile exp passy z tej skrzynki co ją wziełem ??

Opublikowano

1. Ja miałem niezły drop, snajpa na 30D i Recon na 3D.

2. Nie ma to znaczenia, po prostu potrzeba szczęścia, nic więcej.

Opublikowano

Scar-H na 1 i force warrior helmet na 3 dni z kluczyka czarnego 10 gp pass 100%

A co do 2 pytania to nie ma znaczenia kiedy otwierasz tez kiedys różne teorie snułem ale wszystkie obalone poprotu trzeba mieć szczęście i tyle

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja dostalem BARON'S M416 CQB na dzień i kowbojską czapkę na 3 dni

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Witam

ZA przejscie FT dostało sie transport lockery i tu moje pytanie ja za range na 2 koncie SSG1 dostałem kompletny shit jakis kask i bron co nie idzie z niej grac tak samo moi kumple z klanu ale juz nie bede pisał co gadali na ts jaka byla ich reakcja ze dosali gówno czy wy tez dostaliscie shit z paczek na 1D ??

Z transporterów całe życie leciał shit więc nie wiem dlaczego jest to dla ciebie takie zadziwiające .

I mam jeszcze pytanie odnoscie black key czy jak otwieram skrzynke to nie ma znaczenia czy innym wpada cos w tym czasie z tych paczek ? czy np wezme paczke i jest tam spec perm i go otworze to jest czy to jest zmienne ze np teraz moze byc spec a za chwile exp passy z tej skrzynki co ją wziełem ??

Co do Black Case drop z nich jest losowy tak mi się zdaje.Np ustawione jest 90% na Exp Passy,10% na broń perm,2% na speca.

Tak jak jest z Gp Hazardami ;) 100% na 1-2k może 5% na 1-2 mln

9368_gold.png

Opublikowano

Ja dostałem W2000(1D) + Kamara(3D) a z czarnego kluczyka XM8(1D)

czysta porażka ale i tak gram to FT tylko dla expa :D

A na przyszłość nie martw się ze nic fajnego nie dostałeś bo to w końcu transport locker -.-

gdyby to były kaliki ... hmmmm :)

sygnayr.png
Opublikowano

no ja dostalem pistolecik na (30) i jakiegos kolesia co nic nie daje o.O na (15) a z black key oczywoscie gp pass -.- <--to jest losowe

Specjalista
Opublikowano

może to jest od czegoś zależne? bo ludzie u mnie w klanie z wyższymi lvllami podostawali bronie na 30

ja też dostałem baron's m416 CQB na 30 i renevala

co do black to nie zauważyliście że czasami lecą po 2 lub 3 permy?

i to może być system

kolega z klanu mówi że tak trafił perma z 1 klucza

masz włączoną skrzyneczkę i tylko pozostaje Ci wcisnąć yes żeby otworzyć

jak widzisz że poleciał perm to masz 0.5s żeby otworzyć i wtedy rzekomo wpadnie perm

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

może to jest od czegoś zależne? bo ludzie u mnie w klanie z wyższymi lvllami podostawali bronie na 30

ja też dostałem baron's m416 CQB na 30 i renevala

co do black to nie zauważyliście że czasami lecą po 2 lub 3 permy?

i to może być system

kolega z klanu mówi że tak trafił perma z 1 klucza

masz włączoną skrzyneczkę i tylko pozostaje Ci wcisnąć yes żeby otworzyć

jak widzisz że poleciał perm to masz 0.5s żeby otworzyć i wtedy rzekomo wpadnie perm

Propo 1 teori z lvlem sie nie zgodze bo mam MAJA2 i dostalem bron na 1D i helm na 3D.

Propo 2 teorii sam czasem tak myśle jednak nigdy tak nie robilem żeby sprawdzić lecz wątpie to by było zbyt przewidywalne :D.

Jak złapie jakis czarny kluczyk będe próbował ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

Propo 1 teori z lvlem sie nie zgodze bo mam MAJA2 i dostalem bron na 1D i helm na 3D.

Propo 2 teorii sam czasem tak myśle jednak nigdy tak nie robilem żeby sprawdzić lecz wątpie to by było zbyt przewidywalne :D.

Jak złapie jakis czarny kluczyk będe próbował ;)

no ja tak raz zrobiłem ale laga miałem i za późno chyba

bo jak raz otwierałem 60 na raz to nic nie poleciało (jak podwajali), tylko że ja w nocy otwierałem i wtedy mało ludzi otwierało

a jak kolega 90 na raz to 4 permy, i raz wstrzelił się, drugi też a 3 i 4 to losowo jakoś chyba

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Bywalec
Opublikowano

A ja transporta nie dostałem -.-. Chociaż przeszedłem Ft nawet na all poziomach. Z black hisec case oczywiście exp passy..

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

A ja transporta nie dostałem -.-. Chociaż przeszedłem Ft nawet na all poziomach. Z black hisec case oczywiście exp passy..

Heh, może dlatego że Extreme nie zacząłeś grać od początku, tylko doszedłeś do rooma w trakcie, ale to raczej nie to, jak zwykle Nexon coś nawalił, ja dla pewności grałem każdy od początku, w końcu to Nexon i nigdy nie wiadomo jak to będzie ;p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...