Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheGame - Freebuild + Survival - Dedyk 10 slotów - Zapowiedź - Nabór na moderatora

Jabol97

Mała ankieta dotycząca serwera  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz gra? na tym serwerze?

• Tak
      20
    • Nie
      10
    • Mo?e
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nabór na moderatora/administratora

Nick: Wilk (taki zamierzam miec na serwie )

Imię:Grzegorz

Kontakt:skype grzegorz825pl lub email: [email protected]

Jeszcze nie byłem moderatorem. Ale wygrałem raz nabór na adma ( a potem server padł <_< zanim mnie mianowali )

Chciałbym zostać moderatorem/adminem myślę że moge wspomóc cię w budowie/prowadzeniu serva itp. jestem wyrozumiały ale mam swoje granice poza tym lubie pomagać na serwerach ludziom a zostanie moderatorem pomoże mi w tym ( wiem głupio sie to czyta) mam dużo wolnego czasu na grę więc chce go spędzić na grze i pomaganiu ludziom a nie graniu na singlu w jakieś pierdoły.A pozatym chciał bym spróbować sił jako Administrator/moderator .

Znajomość pluginów: nie znam <_< ale szybko się ucze takich rzeczy ;)

PS: Nie jestem żadnym specjalistą wiem o tym , że nie ma praktycznie żadnych szans na to stanowisko patrząc po konkurencji ale życie nauczyło mnie żeby nie dawać łatwo za wygraną .

(Cholera ale sie rozpisałem xD )

pozdrawiam Grzegorz

Opublikowano

WhiteList zostanie zdjęta ok. 20:20. Serwer zostanie znowu włączony! Zaszły ogromne zmiany w pluginach, a przede wszystkim Permissions. Dodane zostały również automatyczne wiadomości.

Ogarnąłem też moderatorów, mapę i inne rzeczy.

Nad Moderatorami długo się zastanawiałem z bratem i zaufanym graczem Juma, którego darzę zaufaniem.

Moderatorzy: Juma, Tymbark

Administrator (i Właściciel :D): jabolek97

Do zobaczenia!

PS: Działki 25x25 są niedopracowane, po poprawkach usunę większość nich zostawiając tylko 15x15, a 25x25 będą za opłatą 5000 Złotych w grze. Jak zawsze moderatorzy i admini dają działki.

Opublikowano

Nabór na moderatora.

Imię:Bartosz

Miejscowosc:Tomaszow

Kraj:Polska

Kontakt:GG: 32121394

Czy byłem moderatorem na serverze minecraft: Tak, mysle ze sie nadam. Lubię minecrafta znam komendy itp.

5 postów Jep!
10 postów Jep!
20 postów Jep!
50 postów Jep!

100 postów Nope : (

200 postów Nope : (
500 postów Nope : (
1000 postów Nope : (
2000 postów Nope : (
5000 postów Nope : (

Opublikowano

SERWER AKTYWNY. WSZYSTKO NAPRAWIONE! MOŻNA GRAĆ!!! MODERATORZY PRZECZYTAJCIE KONIECZNIE TABLICZKI PRZED WEJSCIEM NA DZIAŁKI

do moderatorów forum:

Przepraszam za offtopic i double-post, ale musiałem powiadomić graczy o tym.

Opublikowano

SERWER AKTYWNY. WSZYSTKO NAPRAWIONE! MOŻNA GRAĆ!!! MODERATORZY PRZECZYTAJCIE KONIECZNIE TABLICZKI PRZED WEJSCIEM NA DZIAŁKI

do moderatorów forum:

Przepraszam za offtopic i double-post, ale musiałem powiadomić graczy o tym.

Jak mozesz to podaj gg, I czy moderatorom zmieniles haslo !!?? bo moje nie dziala. a poprawnie na 100% wpisuje .
Opublikowano

nie zmienialem. trzeba sie zarejestrowac chyba :/

za niedlugo powstanie forum. info bedzie na serwie

JEST FORUM. USTAWIŁEM AUTOMESSAGE Z INFO O NIM.

niestety na tym forum podawanie linków do innych for jest niezgodne z regulaminem, więc właźcie na serwer i piszcie na tamtym forum :)

Opublikowano

mam pytanko jest White List teraz ??

Jeżeli tak to dodaj Wilk

Opublikowano

WhiteList jest wyłączone, bo na serwerze wszystko działa. Włączam je, gdy coś testuje (plugin, ustawienia). Można grać. Wilk, zastanawiam się nad modem dla Ciebie.

Opublikowano

Pewnie juz nie przyjmujecie zgłoszeń na Administratorów jednakże zgłoszę się :]

Nick w grze: Pitruch

Imię:Michał

Staż jako moderator/administrator : Byłem administratorem na kilku "średnich" serwerach

Miejscowość: Myślibórz

Staż w Mc: gram (chyba bo nie pamiętam dobrze) od 1.0.7 Alpha gdzie robilo sie zbroje z wełny

:D

Znam większość komend admina (nie wszystkie pluginy widziałem ), potrafię dawać Cuby,Kopiować

Zawsze dbałem o właściwą atmosferę na serwerze i forum (jeżeli było)

Kontakt: PW tutaj potem moge podac gg, skype.

Opublikowano

Ludzie co to za rozpier na serwie wiem Jabol97 powinienem ci to w wiadomości wysłać ale cała ulica obok mojej działki z nią włącznie jest przesunięta mój Cuboid jest działke dalej od mojej działki a mojej skrzynki nie moge otwórzyć !!!

Chyba bedzie trzebało wczytać starszy zapis mapy .

Opublikowano

Przerwa techniczna jest spowodowana zmianą mapki serwerowej (ktoś zniszczył budowle, albo jakiś bug) i związanymi z tym problemami. Serwer powróci jutro po południu. Przepraszam za utrudnienia.

Opublikowano

Nabór na moderatora/administratora

Nick: Dracko8989

Imię:Kuba

Kontakt: email: [email protected] (skype nie mam, nie mam mikro... Ale postaram sobie załatwić)

Moderatorem nie byłem, byłem adminem, kid moderatorem (długo na kid moderator nie byłem ponieważ server padł)

Chciałbym zostać moderatorem/adminem znam się już na tym i myśle że bardzo bym pomógł, prowadziłem własne serwery. Ogólnie lubie pomagać ludziom, nie lubie jak ktoś łamie zasady min/ utrudnia gre innym/ przeklina/ używa cheatów (x-ray vision)/ itd... Znajomośc pluginów 10/10

Opublikowano

Nabór na moderatora.

nick:sarka_1

Imię:Sara

Miejscowosc:Głowienka

Kraj:Polska

Kontakt: skype sarka_1 a gg 40021248

Nie byłam jeszcze moderatorem ale znam dość dobrze pluginy i chciałabym pomagać innym na serwerze. Nie jestem przemądrzała i jeśli ktoś mnie zkrytykuje przyjme to do siebie.

Opublikowano

SERWER WLĄCZONY WSZYSTKO DZIAŁA, MAPA NAPRAWIONA, WHITELIST USUNIĘTE.

MOŻNA GRAĆ.

PS: Nie składać podań na admina, bo dawno już wybrałem.

Opublikowano

Mi się nie podoba ten server, sądziłem jednak że będzie to coś lepszego, jednakże jak zauważyłem to zwykły kolejny neo-server...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...