Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek-Rozważanie

Exibit : )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam : )

Wiem, że to już któryś temat z kolei, ale tu prosiłbym o jakieś rozwinięte wypowiedzi i wasze rozmyślanie...

Jak Miałem 40 LvL myślałem sobie :Wbije 52 (3xM) i robię przerwę...Zadbam o skille i Eq''

Teraz od tamtego czasu minął jakiś tydzień dobiłem ten LvL i nie mam zielonego pojęcia gdzie zarabiać... Pomóżcie doradzić lub wybrać jakiś inny sposób

Rozważałem nad kilkoma opcjami zarobku, ale też raczej one okazały się marne

-Lord: Myślałem, że będę chodził sobie na Lordy Małp... A tam chociaż poleci 1 Kamyk Dziennie siedziąc kilka godzin dziennie... A z tego co słyszałem szanse na wydropienie Kamyka bez rękawicy są tak nikłe, że nawet nie ma co tam chodzić... Ciężko znaleźć osobę, która wydropi nam rękawice w Lesie

-Drop M2: Bez boja długo się biję metki itd... A żeby zrobić boja na nowej postaci trzeba 11 dni, a nie chcę marnować tyle czasu

-M3 (IMHA)- Tutaj nie próbowałem prosiłbym was o wypowiedzenie się jaki jest tam zarobek ITD...

-Ulepszanie w DT- Beznadzieja... Szczególnie jak nie ma się osoby z którą się chodzi... Liczysz na szczęście jak nie masz osoby która robi DT to nigdy nie wiadomo jakiego kowala Ci zrobią itd...

-Metki na Sohan- Dzisiaj 35 min... 3 Metki ubite... Tego po prostu nie da się znaleźć a jak już znalazłem to żaden drop poza KU

CHCIAŁBYM DZIENNIE ZARABIAĆ JAKIEŚ 150KK SIEDZĄC W GODZINACH 20-24... PROSZĘ O JAKIEŚ ROZWINIĘTE WYPOWIEDZI.... ZA TE KTÓRE CHOCIAŻ TROCHĘ MI POMOGĄ DAJE LIKE'I

Opublikowano

Zrób dropka do Imha, woja mentala 10 lvl. Podstawowe eq +6 Ci wystarczy, zrób na głównym charze gildię i dojdź do niej. W między czasie wyexp woja bodego do 35 lvl i rób misje na konia. Po 11 dniach dropienia w Imha, masz już bojowca i przerzucasz się na metki w m2.

Opublikowano

W Sumie nie jest zły pomysł

Leci LIKE : )

Ale mógłbyś się szczegółowo wypowiedzieć do dropu na IMHA :) ?

I JESZCZE PYTANIE CO ROBIĆ Z TYMI FMS'ami, JELONAKAMI, RIBami, BO LUDZIE + 0 RACZEJ TEGO NIE KUPUJĄ... ULEPSZAĆ WSZYSTKO?

Opublikowano

Ema

Mam dla Ciebie pare sposobow ^^

Metki w Dt... Stoisz i czekasz az sie zrespi metek i zmieniasz ch i tak w kolko... Drop nie jest najgorszy

robisz woja 35 i wyexpiasz go w sposob taki:

wbijasz 6 na 6 lecisz do imha do 21 potem medale do 25 i lecisz na metki... od 25 do 35.. troche metki troche exp ja tak robie i nie jest najgorzej... za metka masz pare % expa ^^ sie wbija...

No i wiadome ze robisz bojowca przez ten czas...

Ja osobiscie robie tak:

Wbijam wlasnie wojem 35... w ten moj sposob ;)

Zrobilem dropa na imha

I teraz bede expic Sure WP (glowna postac)

Wbije nim 54 i kupie rekawice dropa.. jezeli na lordzie bedzie kiepsko to bede siedzial na 35 lvlu a jezeli nie to imha i tak na zmiane.. :)

Jezeli zamawiasz SM kupuj przez Prepaid ;P idziesz do kiosku, czasem w spozywczakach nawet sprzedaja prepaidy... uzbieraj raz a porzadnie 100 zl i masz 525 SM.. ja zamawiam raz jedyny i tyle... to na dlugo starcza :)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/526699-tutorialspis-poradnikow-na-zarabianie-yang-metin2/

Zapoznaj się z tymi poradnikami.

Osobiście - polecam Ci drop w Imha - jest to obecnie najlepszy sposób na zarobek. Twierdza - stary serwer co nie wyklucza faktu iż gra na nim dużo nowych graczy i FMS, RIB ( itp ) szczególnie z dobrymi śr. na pewno się przyda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...