Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy złame prawa autorskie ? .

Adroid5013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Chciałbym zrobić strone dla zapisu na event OX ( kumplowi na Hamachi serwer) i terz jest pytanie :D czy jeżeli edytowałem strone tak : http://desmond.imageshack.us/Himg268/scaled.php?server=268&filename=stronawrbel.png&res=medium łame prawa autorskie Gameforge ? .Chciałbym dodać że chodzi tu tylko o tło ( to ma być tło a formularz dodam na tło, nie bedzie tych linków co są na oryginalnej stronce) Prosze o szybką odpowiedź .

Opublikowano

Każda edycja strony Gameforge będzie niezgodna z prawem, gdyż GameForge posiada prawa autorskie do niej.

YQ3IB.png

Nie wykonuję prac na zlecenia.

Opublikowano

Każda edycja strony Gameforge będzie niezgodna z prawem, gdyż GameForge posiada prawa autorskie do niej.

Ale to tylko tło . Bez ich linków i edytowane przezemnie ( obrazek tylko to jest). Też łame ? .

Opublikowano

Tak jak powiedziałem, każda edycja jest łamaniem praw autorskich. Możesz sobie pozmieniać pizdylion grafik, ale jak nie zmienisz CSS'a to wszystko będzie wiadome ;)

YQ3IB.png

Opublikowano

Morelkowy :D niewiem czy mnie zrozumiałeś . Ja ich plików nie mam :D Nie kradne zawartości strony itp . Ja tylko mam Screen strony głownej i usunięte linki ich wszystko . ten screen ma być tłem do mojej strony ( niemam ich css tylko swoj ) czy jezeli tego ss co wstawilem wczesniej uzyje jako tła na strone moją to łame ?. już wiecej sie nie zapytam ^^

Opublikowano

A dobra to taki bajer ukartowałeś. :D No moim zdaniem złamiesz bo nie dostałeś od nich zgody na użycie tego :P

YQ3IB.png

Opublikowano

Ale to tylko tło . Bez ich linków i edytowane przezemnie ( obrazek tylko to jest). Też łame ? .

Właśnie to jest łamanie prawa autorskiego.

Zrobiłeś ten layout ? Nie, więc nie kopiuj.

I zdanie 'obrazek tylko to jest', to właśnie za to byś kare płacił.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...