Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Odpalenie CF EU!

DevilShadow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem pobrałem właśnie CF EU po pobraniu chciałem uruchomić grę lecz po kliknięciu na ikonę CF nic się nie dzieje.Próbowałem reinstall przez GameBooster , Patcherem i nic nie dało mam Win XP sp3.Najnowsze sterowniki do karty

Wie ktoś jak uruchomić?

Opublikowano

Wyłącz grę w procesach, i włącz od nowa.

Jeśli masz Windows 7, to normalka, bo też tak mam i właśnie wyłączenie w procesach i ponowne kliknięcie na ikonkę mi pomaga :)

Ctrl+Alt+Del szukasz procesu z Crossfire zaznaczas go i klikasz zakończ proces (Jakby co to instrukcja :D)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Tylko że nic mi się do procesów nie dodaje .... I mam win xp jak napisałem w temacie.

@edit:

Właśnie sprawdzałem jeszcze raz i w procesach pokazał mi się CF_patcher i od razu znikł

Opublikowano

Hmm..

Uruchom grę jako Administrator, bądź ze zgodnością (wypróbuj każdą tam opcję).

1326663273-U247153.png

Opublikowano

Stary pisałem już 2 razy w temacie że mam Win XP więc jak mam uruchomić jako Admin?

i zgodność też nie pomaga próbowałem wszystkie jakie są dostępne.

@Edit:

Wyczytałem gdzieś w necie że niektórym nie działa jak mają IE 7,8 tak jak to było ze zwykłym CF.

Pyt.:Jakiego masz IE?

Opublikowano

Wyłączyłem antyvira do tego zapory i dodałem CF EU do wyjątków i nadal nic a zwykły CF mi idzie bez problemu

Opublikowano

Formata to bardzo dawno ale nie dam rady zrobić bo mam na tym dysku wszystko a nie chce mi się przerzucać tego na C:\ a po za tym nie zmieściło by mi się.

Opublikowano

Jak kupowałem :D

Dobra robię formata za chwilę napisze czy idzie bo jeszcze raz CF zainstaluję.

@Edit:

Format już jest jeszcze instaluję .

Opublikowano

Pokupuj płyty DVD i pozgrywaj ważne Ci pliki na nie, a resztę na C:/

Jakbyś miał Pendirve to jeszcze lepiej :)

1326663273-U247153.png

Opublikowano

I nadal nie działa format zrobiony + reinstall do tego CCliner i nadal nic się nie dzieje.

Wszystko powyłączałem jedyne co mam to Chrome i nic więcej.

Opublikowano

Siema wczoraj udało mi się uruchomić CF EU zrobiłem to tak że przez przypadek włączyłem zwykłego CF i przy HGWC wyłączyłem go w procesach i szybko włączyłem CF EU i zadziałało. Lecz dziś nie chce się już włączyć, zrobiłem pełen format.

Opublikowano

Dobra już mi się uruchamia tylko za każdym razem gdy chcę włączyć CF to muszę kompa resetować :D.

Po resecie normalnie się włącza gra łapcie lajka i 5 w profilu all ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...