Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]kbot 5.85 wyszedł !

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kbot 5.85 właśnie wyszedł,do pobrania na kbotik.com,liczę na lajki ;]

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

witam,mam pytanie , otóż przedchwilą dosłownie ściągnołem nowego Kbota 5.85 no i wątpie , aby Ivan w pare sekund po wydaniu wersii 5.85 robił nową wersję. Kiedy loguję się na konto to wszystko jest ok do puki : Checking license ( sprawdzanie licencji ) no i jest napisane " Server licencji jest aktualizowany. Spróbuj ponownie póżniej' a tak jest od kąd wrociłem z ferii zimowych.. wcześnej normalnie się logowałem i było ok... A teraz nie wiem.. Proszę o pomoć , może ktoś miał podobny problem!

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

bhkjpup0.gif
Opublikowano

witam,mam pytanie , otóż przedchwilą dosłownie ściągnołem nowego Kbota 5.85 no i wątpie , aby Ivan w pare sekund po wydaniu wersii 5.85 robił nową wersję. Kiedy loguję się na konto to wszystko jest ok do puki : Checking license ( sprawdzanie licencji ) no i jest napisane " Server licencji jest aktualizowany. Spróbuj ponownie póżniej' a tak jest od kąd wrociłem z ferii zimowych.. wcześnej normalnie się logowałem i było ok... A teraz nie wiem.. Proszę o pomoć , może ktoś miał podobny problem!

to zależy od kompa,u mnie na kompie nie działa,na dedyku tak

Opublikowano

bo jak patrzycie na jakis dziadowskich stronach to sie nie dziwcie.

oficjalna strona,to dziadowska strona ?pozdro

Opublikowano

A jaka strona wg ciebie jest oficjalna ? A poza tym najpierw pojawia się u anderya i diamonda na stronie , widze ze u nich nie ma.

Opublikowano

A jaka strona wg ciebie jest oficjalna ? A poza tym najpierw pojawia się u anderya i diamonda na stronie , widze ze u nich nie ma.

ale działa ;] niema wira więc niewiem o co Ci chodzi

Opublikowano

Mam ten sam problem ;/

Opublikowano

http://kbotik.com/Contact.html

Tutaj masz kontakt do Ivana i innych.

@Top.

Do tego jest to

http://www.mpcforum.pl/topic/477820-dyskusja-aktualizacje-botow-wspomagaczy/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...