Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Tombola - Ilość kont, możliwy ban?

puszekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym sie bal trzymac tyle kont poniewaz kiedys team pisal ze na kontach niskolevelowych nie uzywnach co jakis czas yangselerzy trzymaja yangi wlamuja sie i trzymaja yangi tam wiec np. yangselera zbanuja to jako twe konto powiazane i ban na glowne bedziecie mogli wylapac

mysle ze tomboli juz nie dadza albo ograniczenia dadza levelowe poniewaz na forum metina pisza o tym ze wpadki team zanotowal jedni mieli za 1 razem minimum30 levle jesli konto po jakims terminie zalozone a inni nie a w 2 edycji limitu nie bylo

Opublikowano

ja bym sie bal trzymac tyle kont poniewaz kiedys team pisal ze na kontach niskolevelowych nie uzywnach co jakis czas yangselerzy trzymaja yangi wlamuja sie i trzymaja yangi tam wiec np. yangselera zbanuja to jako twe konto powiazane i ban na glowne bedziecie mogli wylapac

mysle ze tomboli juz nie dadza albo ograniczenia dadza levelowe poniewaz na forum metina pisza o tym ze wpadki team zanotowal jedni mieli za 1 razem minimum30 levle jesli konto po jakims terminie zalozone a inni nie a w 2 edycji limitu nie bylo

większej głupoty jeszcze tutaj nie widziałem:)

Opublikowano

większej głupoty jeszcze tutaj nie widziałem:)

dzieciaku nie wiesz a pisZesz glupoty oto link do forum metina poczytaj sobie ze na kontach nie aktywnych w sensie nie uzywanych od dluzszego czasu yangi przechowuja oto link :http://board.metin2.pl/board215-metin2-og%C5%82oszenia/board216-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/1518027-wa%C5%BCne-zmiana-hase%C5%82-dost%C4%99powych-do-kont/

wiec wyszlo ze nic nie wiesz i glupoty to ty piszesz osmieszyles sie sam !!!!!

Opublikowano

Dokładnie jak UP .

Bana nie dostaniesz , przy tej Tomboli bardzo dużo osób jechało na kilkanaście kont i nikt nie pisał na MPC żeby dostał ban :D Więc na pewno nie dostaniesz ;]

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

dzieciaku nie wiesz a pisZesz glupoty oto link do forum metina poczytaj sobie ze na kontach nie aktywnych w sensie nie uzywanych od dluzszego czasu yangi przechowuja oto link :http://board.metin2....powych-do-kont/

wiec wyszlo ze nic nie wiesz i glupoty to ty piszesz osmieszyles sie sam !!!!!

dzieciaku, głupoty piszesz po raz drugi.

Twoje konto, Twoje postacie, Twoja kasa. Żaden yangseller nie będzie miał dostępu do Twojego konta, nawet jak będzie przez dłuższy czas nie używane. Kont możesz mieć milion i bana nie dostaniesz.. A takie głupoty pozostaw dla siebie.. Dzieciaku ^^

Opublikowano

mam pytanie bo słyszalem ze jeżeli chcesz brac udzial w tomboli to postac musi miec min 30minut gry czy to prawda czy cale konto musi miec 30min zalozenia?

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

mam pytanie bo słyszalem ze jeżeli chcesz brac udzial w tomboli to postac musi miec min 30minut gry czy to prawda czy cale konto musi miec 30min zalozenia?

Konto musi posiadać 30 poziom jedynie wtedy gdy założone jest podczas Tomboli, nie trzeba mieć 30 lvl jeżeli konto założyło się x dni przed losowaniem.

Opublikowano

A więc.. team pisał kiedyś żeby nie trzymać yang na postaciach niskolevelowych ponieważ mogą zostać zbanowane.. że niby

na niskolevelowych postaciach yang sellerzy sprzedawają yangi.

Tombola jest od 30 Lvl'a więc jeśli ty masz 70 kont to jesteś hardcore.

Tombola ma być podobno na wielkanoc.

A bana nie dostaniesz za taką ilość kont. Myśle że cały temat wyjaśniłem mniejwięcej ^^

Opublikowano

haha koles up rozwalasz mnie <lol2> tombola na wielkanoc ok.. hahaha nie uddzielaj sie..ntombola jest od lvl sam mialem 20konnt 1lvl..

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Moim zdaniem, możesz mieć 100kont nic nie powinni ci zrobić bo nigdy nie czytałem ani nie spotkałem się z kimś który dostał bana za multi konto na metin2.pl ;)

możesz być bezpieczny.

56179935575380174874.png

Mój Profil:

Jeżeli ci pomogłem kliknij

Lubie to!

Opublikowano

ja mam juz 50 kont wchodze na nie co tydzien przez 4 miesiac i 0 banna .. nie mozn dostac na malyym lvl wiec koniec pierdolenia dzieci w wezcie sie za rozum do glowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...