Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kamer mod a zbroja miecz i mapa

timo92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie a zarazem problem z kamer modem mianowicie gram na Prywatnym Serwerze SurfaceMt2 mam ich clienta oraz wsadziłem doniego kamer moda tego najnowszego z kamera strony.

Problem polega na tym że moją zbroje na epiku i bronie tez na epiku widać na biało tzn zbroja swieci sie białymi kratkami w grze a w ekwipunku wogole jej nie widac tak samo bron lecz broni wogole nie widac i tu i tu i tak jest z kazda zbroja na epiku czy dla sury woja itp itd z mieczami tak samo. Druga sprawa jak np. jestem w miescie m1 to wszystko widac okay i na pozostałych terenach z PLA tez widac okay lecz gdy chce isc na wyspe np. lodowcowa (na privie taka jesT) to mnie teleportuje i jak sie załaduje to metin mi sie wyłacza i musze wtedy wchodzic przez normalnego clienta(nie z kamermodem) i isc spowrotem do miasta i tak jest z kazdym nowym miejscem ktory jest na privie. Dodam że na cliencie priva wsyzstko ładnie chodzi wyglad jest wyspy działaja i nic sie nie psuje tylko z kamer modem takie cyrki.

Moje pytanie do Was czy idzie to jakos naprawic jestem laikiem w tego typu dziedzinie dlatego prosiłbym o szczegołowe objasnienie co z czym skleic i jak to rozwiazac.

Za pomoc z góry dziękuje oraz odwdziecze sie w postaci " + "

Pozdrawiam,

Timo92

Opublikowano

Czyli jak zotaje jakies inne wyjscie? Bo chcialem miec kamera bo ma ExpBota a zaden inny expbot na tego clienta mi nie dziala !!! zaden bot na privy robie wszystko tak jak powinno byc i jednym injectorem bot sie nie wlacza tylko sam metinek a innymi injectorami bot i metin sie wlaczaja lecz bot wogole nie reaguje w grze nie bije mobow nie potuje nic nie robi tak jakby niebyl wlaczony probowalem juz wsystkie boty na privy nawet mobber hack kamera tez nie dziala nic...

Poradzcie cos

Opublikowano

@REFRESH

PS.Wiem tylko tyle ze w Clienthelperze z moda pod nazwa mojego serva jest odwołanie do mod/items_surface i mod/items_surface.txt moze jakby tu cos pozmieniac to bylo zatrybiło?? dodam jeszce ze w tych 2 plikach nie ma wlasnie napisanych epikow itp tylko pozostaje jeszce jeden problem bo tu sadzac po naziwe chodzi o itemy a co zrobić z tą mapa ktorej nie czyta client na modzie? Bardzo prosze żeby ktos wkoncu odpisał cos pozytywnego jak to zrobic albo co zrobic?!?!? Kamer moglby poratowac :(

• 1 rok później...
Nowicjusz
Opublikowano

musisz wypakowac lokale_pl

i tam masz item_proto i item_list.txt zkompioj i zamien do folderu mod

i tam zamien na te pliki zeby je uzywalo a co do map skpopioj wszystkie outdoor.... i indoor.... i powinno dziala mi na elite widac

aha bylbym zapomnial jesli chcesz widziac mob skopiuj tez mob_proto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...