Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][DE]New private server - Merkonium

Minelife

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cały czas zostaniesz połączony ...

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

Ja mam problem co to jest ten pierścień levi jak klikam to tak jakbym miał konia ale w ziemi jestem i w jednym sklepiku z petardami mam żółć help

Gram na kamermodzie

wyślij ktoś pack folder

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Mam błąd podczas łaczenia z serwerem ale jak wpisze zle haslo to pisz ze nieprawidlowe a jak normalnie jak by serwer off byl ;p

Rep

Opublikowano

Serwer nie działa chyba chwilowo

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

W sposób który podałem kilka postów można się przenieś z każdej mapy do miasta, bez wyjątku!

Map się z clienta nie da niestety prze kleić, próbowałem z miliard razy i nic z tego.

@ar_turok

Przykro jest mi stwierdzić, lecz musisz ściągnąć klienta ;/

Wieczorem wrzucę wam pliki z clienta.

Opublikowano

Minelife to czekam na pliki bo mnie wnerwia w niektórych miejscach żółć

giphy.gif

Opublikowano

Ja wiem jak odpalić clienta. Gdy mamy go pobranego pobieramy plik patch z ich strony pod nazwa Update in Pack Ordner z dzialu download wklejamy pliki root.eix root.epk i locale_de te 2 i wlaczamy przez metin2 client

@ Na stronie jest on a na cliencie ani spolsczeniu nie mozna wejsc co sie dzieje?

@Ej chlopacy nie moge znajsc goscia od kd w chunjo gdzie on jest?

Opublikowano

Co jest z serwerem fuck......

Na stronie pokazane online 8 osób gra i co dupa serwer nie działa

giphy.gif

Opublikowano

Żaden błąd przy uruchamianiu moda ci nie wyskakuje?

Nie, nic sie takiego nie pojawia, zadnego bledu nie ma, po prostu jakby porty logu byly zle, albo mega lag... Dziwne bo inne serwy normalnie dzialaja...

walnij MINUSA;)

nicki na serwerach : mattis, mordulek

Opublikowano

Niby jest odpalony wg tego co na stronie,ale 0 graczy;/ tak jakby zmienili ip nagle i nikt nie ma.

Odpala się Wam w ogóle klient? Bo ja próbuje odpalić i nicsię nie dzieje, a do tejpory grałem na kamermodzie.

Opublikowano

Wszystko ładnie działa.

Mam pytanie wpisuje trainieren i nie czyta kamienia ;d może ktoś coś poradzić ?

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Jak masz to lajtowo możesz dać ;f jeszcze jedno działa wam client bo mi się wg nie włącza po kliknięciu ;]

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Ogłaszamy nabór do gildii - razem z Adameo zaczynamy grę w jinno - dobijemy właściwy level i zapraszamy wszystkich forumowiczów do królestwa Jinno (nieb.)

Jeżeli ktoś jest chętny, proszę o PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...