Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Konto Metin2 , a allegro

Thers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie.

Sprzedałem konto kradzione na allegro za 40 zł napisałem ze Z Emialem na allegro.

Niestety po dluzszym czasie zapomniałem hasło do E-maila.

Teraz gdy minoł jakis rok, ukradziono konto, z eq 250zł poszlo sie walic.

I Klient chce mnie podac do sądu.

Boje sie ze moze to byc nie prawdą, ze ukradli mu to konto, niestety powiedzial ze idzie na policje, zlozyl juz zeznania. Mowi ze mozemy sie dogadac tylko musze mu kupic 1kkk na podanym serwie gdzie bylo to konto niby ukradzione.

Co zrobic? Moze to byc przekręt albo coś?, moge za to coś płacić?

@PS. Ten koleszko truje mi od pol roku ze idzie na policje, nie wiem bo nie dostalem zadnego wezwania on byl juz zlozyc zezniania..

Opublikowano

Kazdy mi pisal ze chce mnie wrobic, ale chcialem sie upewnic wypowiadajcie sie jeszcze . bo musze byc przekonany.

Opublikowano

Niee!! ja mu nie ukradlem, ja ukradlem komus , i potem sprzedałem te konto mialem do niego e miala ale zapoomnialem haslo do e miala i sprzedalem bez emiala.Tamtemu kolesiowi, co ukradlem konto , to on juz nie gra w metin2 czyli on na pewno nie zrobilby tego.

Opublikowano

@up

No własnie. Nic ci nie mogą udowodnić ^^

A tak w ogóle to jeśli on zmieni e-maila na swojego a ty nie będziesz akceptował

to po 7 dniach sam się zmieni : >

Opublikowano

Nie ma szans żebyś beknął za ewentualna kradzież.

Jeżeli zgłosił sprawę do sadu.TO prędzej znajda po ip gościa który potencjalnie włamał się na maila.

Bywalec
Opublikowano

możesz spać spokojnie jeżeli to było pół roku temu to sprawa sie przedawniła i nic ci nie zrobią

.

Opublikowano

możesz spać spokojnie jeżeli to było pół roku temu to sprawa sie przedawniła i nic ci nie zrobią

oj masz bledne informacje ze po pol roku sprawy sie przedawaniaja mylisz sie i to grubo!!!!

Bywalec
Opublikowano

no ale on nikogo nie zabił czy zrobił cos poważnego. To jest jakies drobne oszustwo wiec juz zapomnieli o tym

.

Opublikowano

Witam. Koleś który kupił konto na 100% robi cię w Chupeczka..... Gdyby był na Policji i złożył zeznania to by to ci inaczej oświadczył. Ale jeżeli on teraz chce 1kkk na serwerze to olej to, to jest zwykłe wyłudzanie.

Mu by wiecej dopierdolili za wyłudzanie niż tobie za nic praktycznie, bo jeżeli by sprawa się toczyła to policja by sprawdziła czy to ty weszłes i zajebałes mu to konto :)

Jeżeli jesteś niewinny tzn: nie kradłeś mu tego konta to mniej wyjebane na fagasa :) On nie moze chcieć od ciebie 1kkk bo to jest wyłudzanie ty możesz z tym iść na policje jak chcesz byc sławny :D

A co do tych spraw że to było już 1/2 temu to nic z tego.... o mnie za przywłaszczenie nie zapomnieli przez 1.5 roku :D Więc taka już Polska policja :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

no ale on nikogo nie zabił czy zrobił cos poważnego. To jest jakies drobne oszustwo wiec juz zapomnieli o tym

jednych sciagali za zotowkie i co tez drobna kwota wiec nie pisz glupot przesptepstwo to przestepstwo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...